Monday, December 13, 2010

imbas kenangan lama

Views
tadi tgk wanita hari ini, tajuk kasut tumit tinggi : seksi ke seksa? eh jap...nape aku rasa mcm lain je tajuk dia nih, ahahah...aku dah tak ingat dahla tajuk dia apa, tp lbh kurang mcm tu lah...pastu artis jemputan dia, jeslina hashim!!! wah...dgr jeslina hashim je, terus aku nyanyi mereka sering berkata cinta itu milik kita tapi mengapa kau enggan ucapkan cinta hakhakhak...korus dia hafal beb...

so, kat sini aku sertakan link pada sape y nak donlod lagu nih, sekali ngan lirik tuh...


berbisik di dasar hati
bertanyakan pada diri
tentang kekasih
tentang cinta
haruskah aku menanti
haruskah tangan ku ini
menggapai hanya
ilusi mimpi
putusnya di dalam hati
tak mungkin bercantum lagi
ku intai cinta dalam rahsia
dan air mata
mereka sering berkata
cinta itu milik kita
tapi mengapa kau enggan
ucapkan cinta
berbisik di dasar hati
bertanyakan pada diri
tentang kekasih
tentang cinta
putusnya di dalam hati
tak mungkin bercantum lagi
ku intai cinta dalam rahsia
dan air mata
mereka sering berkata
cinta itu milik kita
tapi mengapa kau enggan
ucapkan cinta
mereka sering berkata
cinta itu milik kita
tapi mengapa kau enggan
ucapkan cinta
mereka sering berkata
cinta itu milik kita
tapi mengapa kau enggan
ucapkan cinta

cakap pasal kasut tumit tinggi, terus aku diam...aku tau, kalau pakai selalu, nnti akan ada effect kat tulang belakang, postur badan...even, aku pernah dinasihatkan oleh doktor suh pakai kasut se-flat yang mungkin, sbb aku berkemungkinan besar akan menghadapi masalah tulang belakang satu hari nanti...ahh...kejap je aku dgr nasihat doktor tuh, kalau time aku tak bape nak sihat, aku pakai la kasut flat, pas rasa ok sket, hah...hamek kau, pakai gak...

walaupun aku tau encek leo amatlah tidak berkenan, tp nak buat mcm mana...i suke...hehehe

notakaki : layan lagu jeslina hashim lah...

3 comments:

white rose said...

akak pun suke lagi jeslina hashim ni...
lembut ye lirik dia...

sukeee laaa...
miaahahaha...

dulu akak suke gak kasut bertumit, then bila akak ade masalah sakit belakang & sakit tumit kaki, akak terus buang keinginan tu...

akak mahu pakai tulang belakang & kaki akak dengan lebih lama...

MAKA, ain...SAYANGILAH TULANG BELAKANG & KAKI ANDA...

oh, siapakah en.leo tu?

mekchu said...

lama tak dgr nama jeslina hashim tu.. hehehe.. gemuk ke kurus dia skang? gosssiiipppp... kasut tumit ni depends pada kerja kita kan, kalo yg jenis jumpa client harus bertumit tnggi.. nasib nasib..

therosputih said...

white rose
baik!!!saya sayang tulang belakang ngan kaki saya sesangat...maka, penggunaan heels bila perlu sahaja dan bila masa terasa nak menggedik...hakhakhak

encek leo? hmmmm....


mekchu
lama kan tak dgr nama jeslina hashim tuh, dah kawin upenya, maintain je tgk dia...
kalo keje kat kedai kasut, indah2....leh try sume jenis kasut...