Sunday, December 26, 2010

dengan ini rasminya aku

Views
wah...teruja gile2 bila bukak email pg nih, dgn bangganya aku telah diterima sebagai keluarga 100penulis dengan rasminya...hohoho...

mulai ari ni, aku secara rasminya jugak dah boleh menyumbang entry dalam laman 100penulis...ngeee masih excited hokeh...

sbnrnya macam tak percaya pun ada ain!!sila bangun dari lena kamu itu

aku dapat shift utk publish entry kat sana pada setiap ari jumaat, kenapa? yelah, dah nama 100penulis, setiap editor tu kenala tolerate, nak amek ari apa ari apa...aku dapat ari jumaat...so, nntikan entry aku kat sana setiap ari jumaat hokeh...ngeee

notakaki : ngah fikir, nak tulis psl apa eh nanti

4 comments:

Engku nor Hamidah Ear said...

yeeaaah... suka2..hihhi

therosputih said...

enhear
yeaahhhh...aku pun suka jugak...hehehe

Nurul Zaty said...

tahniah kak ros!!!


^_^

nanti2 sy nk join semula la kalo de msa..hee

therosputih said...

nurul zaty
thanks yer zaty...sem sudah bukak, mesti kamu start bizi dah...aih...takpe2...nnti join balik tau...hehehe