Wednesday, December 29, 2010

sampai jugak

Views

jenuh menunggu...hihi...takdelah jenuh mana, cuma ketidaksabaran dalam menunggu sahaja isk2...

semalam, abg posmen pujaan ati aku sampai, ohhh...dia bg salam...bagus kan abg posmen nih...cepat2 aku jawab, nak keluar sogan la plak, tak pakai tudung, pastu mula ah, nyorok belakang tingkap...

ada surat utk aku...tgk tulisan pun aku dah kenal...sape lagi kalu bukan encek leo...hikhik....lalu, dgn rakusnya aku mengoyak surat itu...bedeping jatuh simkad...ai...simkad je ke jatuh? kot2 la ada lagi benda nak jatuh, double check...ceh...simkad semata2...ingatkan ada la surat chenta barang sehelai dua...

huh...takpelah...dah tau dah perangai encek leo mcm mana...tak suka benda remeh2 nih...

horeeyyy...dapat simkad baru...hihihi...seronok2...ari tu, simkad lama ada masalah, terus request nak simkad baru...tu yang dapat tuh...so, wahai simkad, pasni jangan buat masalah pape lagi hokeh...

notakaki : simkad dua, enset satu...maksudnya?

6 comments:

~sunflower~ said...

simkad 2, enset 1... maksudnyer...
kena suruh en LEO poskan enset lak...
hehehehehehehehe

therosputih said...

sunflower
aih...enset plak? ingatkan nak suh beli sendiri dah tadi...hihi...tape2...takmo susahkan dia gi dah...beli sendiri kalu ada duit...

ciK PeLAngi said...

nak jugak..hehe

~sunflower~ said...

hehehehe...
kau therosputih dapat satu pas la kami berdua ekk iaitu cik pelangi n cik sunflower

therosputih said...

pelangi
nak apa...sampul surat tu? nnti i poskan ye..alamat johor ke teganu...ngeee

sunflower
belum dapat lagi weih, dah nak pas2...kompem tak dapat gini...hukhukhuk

Deqla Manjew said...

simkad baru siap dipos?? pelik nih....huhu