Wednesday, December 1, 2010

shoes and me

Views
semalam, my sis ajak aku teman dia soping2...wah...bleh cuci mata maaa...sekali dia mau pilih2 kasut daa...aku apa lagi...terus berada dalam dunia sendiri....ohh..betapa aku suke sama kasut...ohhh....


bestnye kalau ada koleksi kasut manyak2 mcm ni...heaven2...


ni sume stok2 ku je nih...huh...sangat suke heels!!!!!


jenama yang sentiasa mencurik perhatian aku


yang ni pakai ngan jeans


yang ni pakai time ngah feel gediks2...ahaaaa


yang ni utk formal2, kasut tutup, yang penting, muncung depan kena tajam


hahaha..alangkah best nya idup ini dikelilingi kasut2 pojaan ati ku...huhu...tapi kalau setakat dikelilingi kasut je, org tersayang jauh, tadak guna jugak kan...hukhuk...

satu lagi jenama yang aku tau, one day, aku akan beli jugak...jenama alain delon, dah lama dah aku usha ada satu pasang tuh...bila aku try...perghhh...sangat la meronta jiwa ni nak beli...huh...tp takpe...skrg ni, kalau aku beli pun, tadak guna jugak, sbb aku tadak function nak pegi...setakat nak gi makan, kuar soping kadang2...hmmm...baik tak payah la...nnti kalau dah keje, lain cite plak...hehehe...

tgk tu, angan2 nak beli kasut byk2...hakhakhak...jgn smpai kena sound ngan encek leo (mulai ari ni, nak panggil mr someone ngan nama encek leo plak) sudah sbb semalam pun dia dah sound aku bila aku cakap, ngah usha2 kasut..hehehe...mcm tau2 je kan aku akan tersangkut ngan beberapa pasang...ohhh...i fell in love with them la...nak buat mcm mana ni...hahaha

notakaki : tgklah satu ari nanti, adakah kegilaan aku ini bakal menjadi kenyataan atau sekadar impian semata-mata?? hehehehe

4 comments:

white rose said...

hahaha...
akak pun suke lee jugak membeli kasut2 nih...

sandle akak suke pakai brand hushpuppy, crocdile, alain delon...sebab tapaknye lembut & sesuai dgn akak...

ala, selalunya kasut akak ni ade je orang sponser...jarang beli sendiri...

therosputih said...

white rose
kita kan kembar..kegemaran kita sume sama...hahaha

tak pernah try hushpuppy sbb tak mampu...hahaha...tp crocodile? hmmmm...sangat bessssttttt...!! double thumbs up!!!

sape kah y mengseponsor akak? best nye!!! kasik i jeles je!! hehehe

Cempaka R.Minta said...

hiii
balik kampung...seronok ada kampung

therosputih said...

cempaka
hii...seronok gile balik kampung...muahahaha