Sunday, April 28, 2013

awat lagu ni plak

Views
beb...serius wa cakap lu, wa gabra tahap tapir nak beranak tenuk dah tadi beb, sbb bila wa bukak je blog wa...wa terkejut beruk beb, sebaba...apa sudah jadi pada wa punya blog beb...tengok ni...


wa ni dahla buta hati tak bape nak reti bab setting2 bagai nih, basic2 tu wa taula sket2...

bape kali jugakla wa refresh the same page, tp lain macam plak wa punya blog nih berubah...macam ada raksasa gorgon yang merosakkan wa punya blog ja...aduiiii....gabra wa beb, gabra...

notakaki : baru pas refresh once again tadi, dah okay balik dah, tp habis wa punya entry ari ni terpublish berderet, awat jadi lagu ni plak ni...

16 comments:

JaSSNaNi said...

bab bab setting ni mmg payah sket... cam akak pun bukan pandai sangat... jadi kadang2 takot nak ubah setting.. kang ada yg tak kena.. susah nak cari balik... dah tu kena wat sampai ok plak.. kalau tidak cam tak complete hidup.. kan..

therosputih said...

kak jassnani
cuba cuba je ni, sekalik jadi gini...rasa2 nya takdak ubah pape, tak usik setting pun...huuuuu...sedih ase...

JaSSNaNi said...

tul kan... mmg abis setting ni akak tengok scroll sampai page ain ke bawah... macam tunggang langgang dah... pelan2 betulkan balik yer...

therosputih said...

kak jassnani
tapi kan...entry2 yg tertentu je jd lg tu...kalau entry lama tu, okay je...pelik...

takmo ubah pape, biarkan je lah...hahaha

JaSSNaNi said...

hehehe.. takot dah ke.. tapi kalau tak ubah kan dan tunggang langgang tu... kang ade yg tersadung masuk sini.. berlaha perabot bagai susun atur tak siap.. :P

therosputih said...

kak jassnani
bukan selalu tak trsusun gini, kalau klik 1 enry je, ok plak blognya, takkde masalah plak...tu yg oening pale tgk blog sendiri...sadis tol...

Deqla Manjew said...

deqla pun x pakar bab camni... edit blog pun mintak org lain buatkan..haha...

therosputih said...

deqla manjew
kan best kalau kita sendiri pandai buat sume ni...hihihi

cik azLyzah⊙.☉ said...

dolu2 wa reti...wa tutup mate je main dengan code2 ne..tapi semenjak code kite jadik mkalerpull..cik dah tak brani nak kacau seting2 sume tu..takut wooo..takot blog jadi rojak..wahahhahhahaha

JaSSNaNi said...

tu la ain.. akak pun baca blog ko ni.. ingat dah last.. skali scroll bawah ade lagi ..

ayut said...

tang setting ni mmg payah ain..klu tak btul2x mmg mcm2 jd and kuar yer..hihihi

therosputih said...

cik azlyzah
suh org yg pakar la buat plak ni...huhu...sedih...

therosputih said...

kak nani
jangan diungkit...hati ngah sedih nih...tak suke tgk blog sekarang ni...huuuu

therosputih said...

ayut
dah kuar macam2 dah pun ayut...hukhuk

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

setting cantik2 mcm ni jgn rosak plak :)

mawar berduri said...

bab2 setting nie mmg memeningkan kepala..kadang2 x ble tdor sbb asyik fikir..huhu