Tuesday, April 30, 2013

mimpikan dia

Views
pernah tak korang rindu sangat2 kat seseorang sampai terbawak2 dalam mimpi?

aku selalu dapat mimpi, mimpi itu, mimpi ini...dan paling sedih bila mimpi tentang dia yang jauh...hukhukhuk...

nanti bila terjaga, sama ada

1. nak sambung balik tidur dengan harapan mimpi tu bersambung kembali

atau

2. tarik selimut, peluk bantal, pastu nangis...

mana satu yang selalu korang buat?

notakaki : mimpi lagi...kenapa dalam mimpi pun masih nak tipu aku lagi...*sedihnya

19 comments:

Mimie Najib said...

selalu jgk dpat mmpi cmtu.. mimpikan en.tunang yng jauh..selalu buat no.2..

cik azLyzah⊙.☉ said...

tarik selimut,peluk bantal pastuih tidoo....zzzzzzzzzzz...hahahhahahaaaa

JaSSNaNi said...

sambung tido la.. nak sambung lagi citer tu... hahahaha.. cam baru2 ni akak mimpi ady putra.. hahahahahahahahaahahahaha!!!!

Farah Waheda Wahid said...

mesti duduk tegak... gi toilet jap... minum air masak...termenung atas katil jap...pas tu baru sambung tidur...he he he...

Deqla Manjew said...

deqla penah mimpikan arwah ayah... dlm mimpi tu deqla nangis.. kat luar pun mcm tu... lps tu deqla sambung je nangis..sbb mmg x thn sgt rasa rindu ni pd arwah... ;(

therosputih said...

mimie najib
sedih kam...pastu nangis sampaila tetido balik...

therosputih said...

cik azlyzah
macam takdak perasaan je cik nih...terus tido...cit...

therosputih said...

kak jassnani
wah...ady putra tu...hehehe

therosputih said...

farah
wah...byk jugak tu steps dia...kalau ain, takdenya nak duduk2 tegak nih, mengerekot bwh selimut jer...hehehe

therosputih said...

farah
wah...byk jugak tu steps dia...kalau ain, takdenya nak duduk2 tegak nih, mengerekot bwh selimut jer...hehehe

therosputih said...

deqla manjew
sedekahkan alfatihah byk2 buat arwah ye...

Mimie Najib said...

bila nangis pastu tertido, bngun pagi mood pun mcm slow je..hehe..
kdng tu terbawa2 sampai 1 hari..

ayut said...

smbg tido blik...ihhiihih

therosputih said...

mimie
itulah...tak best sbb nnti smpai seharian moody manjang...padahal mimpije pun...bukannya apa...

therosputih said...

ayut
cit...takdak perasaan nya...hahahaha...

Intan Akma said...

No. 1 kot hehe...biasanya harapan tinggal harapan..haha

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

sdp eh tido pepagi ni :)

mawar berduri said...

sambung tdr lah pas tu..zzzz..sampai alarm bunyi..

Tampawan said...

no 1 sambung balik