Tuesday, April 16, 2013

SWEET LIZAHANUM'S GIVEAWAY "Suka-suka nak bagi hadiah..........."

Views

nyatakan hadiah mana yang ANDA paling suka kalau dapat SURPRISE HADIAH dari orang2 tersayang ataupun secret admire

aku paaaaaaling suka kalau dapat hadiah
cincin atau rantai
tak kisah pun jenis apa, silver ka, emas ka

kalau dapat yang emas, lagilah suka =p

pastu laaaaaagi suka kalau orang tu pakaikan aku
owh...romantiknya rasa

hahahaha

notakaki : layankan aje angau aku nih eh, sebab dah lama dah tak ber'angau' sebegini, wakaka

8 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Nanti cik kasik suprise2 ain ek...kasik cincin alibaba...hahahaha :P

therosputih said...

cik azlyzah
first time dgr perkataan cincin alibab...hehehe

kau memang kejam la cik!

Deqla Manjew said...

owhhh suka brg kemas rupanya eh... good luck tau... ;)

JaSSNaNi said...

amboi2 dia.. suka benor ye...
sengeh sampai ke telinga.. :)
GOOD LUCK.. nak join gak lah..

therosputih said...

deala manjew
haha...dah nama pun perempuan, barang kemas jugakla yang menawan kalbu...

therosputih said...

kak jassnani
harus sengih sampai ke telinga akak oi, baru lah best...

cik azLyzah⊙.☉ said...

tau tak cincin alibaba tu ape...cincin yang dalam keropok tu..

JaSSNaNi said...

of coz la kan.. sape tak suka dpt adiah.. :)