Tuesday, April 30, 2013

carta pengomen april 2013 therosputih

Views
carta kembali lagi...haha...setelah 2 bulan aku menghilang, baru start nak buat coming back...ekekeke...harap2 sumenya berjalan dengan lancar la kan...itu ari, dah buat untuk carta pengomen bagi bulan januari dan dah pun ada pemenangnya, tak lain tak bukan kak adyna kita....

sehubungan dengan itu, carta pengomen diteruskan lagi untuk bulan seterusnya, yakni bulan april...seperti biasa, tiada syarat dikenakan, hanya komen pada mana2 entry therosputih...

ini adalah carta pengomen april sehingga pagi tadi, waktu aku printscreen...
carta ini akan berakhir tepat pada 11.59pm 30.04.2013

pemenang bagi carta pengomen april akan membawa pulang hadiah misteri dari therosputih sebagai tanda terima kasih dari therosputih...

notakaki : baru je dapat details dari kak adyna, insyaallah, esok akan dipos hadiahnya...=)

39 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Aikkkkkk...mcm kenal jea name tue :P

therosputih said...

cik azlyzah
hakhakhak...gedik eh...

JaSSNaNi said...

carta pengomen terbanyak kembali lagi.. best merempit ni... nak nak nak hadiahh gakk!!!!

Intan Akma said...

dah kembali... ;D

cik azLyzah⊙.☉ said...

Gedik sikit je tak pe kan :P

Deqla Manjew said...

ehh 1 je ke deqla komen? kahkah... in shaa Allah nnti bertambah la tu..kena pecut lelaju nih...hihi...

nadia said...

eh eh, walaupun seketulll, nama nadia ada laaa :P

therosputih said...

kak jassnani
ati2 ye, kok ye nak merempit, jangan sampai terbabas...

therosputih said...

intan akma
baru meriah sket nak berblog kan..hehehe

therosputih said...

cik azlyzah
alang2 nak gedik, jangan sket2...gedik dari atas sampai ke bawah terus, senang citer...pukal...wakaka

therosputih said...

deqla manjeq
hehe...mula2 sket je, nnti dah nak tamat nanti, berkoyan2...

therosputih said...

nadia
walaupun seketul totap dikiro tu ha...telus dan adil namonyo eh...

cik azLyzah⊙.☉ said...

Sungguh!
Sungguh!


tak sanggup den...wahahahhahahhaha

nadia said...

kakkk, sorryyy lambat reply. akak nak copy entry nadia ye. sila sila :) nadia tak kesah ponnnn. hehehe

EyRrA ZeRrA said...

http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

adyna said...

Bg laluan kawan lain lak... ;) akak baru bagi detail je , siri lambat bagi hehe

therosputih said...

cik azlyzah
kau memang, ada2 je yang tak sanggupnya...jomla menggedik...hahaha

therosputih said...

nadia
sekarang jugak akak terjah dek nadia...hahaha...biar sentap sume anony yang hado...

therosputih said...

eyrra zerra
terima kasih invite...insyaallah, akan cuba terjah dan join...

therosputih said...

kak adyna
adeh...baru perasan, belum pos lagi upenya akak punya parcel...maaf ye kak...dah siap packing dah...

JaSSNaNi said...

hari2 kena masuk sini tengok.. sape yg mendahului carta.. moga ada rezeki baby fiyya bulan ni.. huhuhu... keje kuat jangan tak keje...

therosputih said...

kak jassnani
hehehe...demi fiyya, mama sanggup aje...

JaSSNaNi said...

betul tu ain.. demi fiyya si jantung hati.. :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

mengedik???? kaki di bahu..mata ke tengah...eh..eh.,..cam mane tu...kahkahkahhhhhh..

therosputih said...

kak jassnani
sabar lah byk2 akak, semoga dipermudahkan sgalanya...

therosputih said...

cik azlyzah
*cuba bayang cik buat macam tu...hihihi

Deqla Manjew said...

nk tanya yg teratas je kan dpt hadiah ???

cik azLyzah⊙.☉ said...

jangan bayangkan..kang muntah kalerpull pulakssss ain kat situ...huahuahuaaaaaa

JaSSNaNi said...

memang bersabar ni.. :) hehehe.. :P

JaSSNaNi said...
This comment has been removed by the author.
Mimie Najib said...

tahniah buat pengomen tegar.. =)

therosputih said...

deqla manjew
yup...top aje...

therosputih said...

cik azlyzah
wow...kalerpui tu..kihkihkih

therosputih said...

kak jassnani
nak umum da jugak da ni

therosputih said...

kak jassnani
nak umum da jugak da ni

therosputih said...

mimie najib
ari i nak umum pemenang...

ayut said...

akhirnya...tahniah..nnt dptlah hadiah misteri dr ain :))

therosputih said...

ayut
waaa...lama kan ayut missing in action ni...welcome back...

Tampawan said...

tahniah yaa