Wednesday, April 10, 2013

wordless wednesday - 10.04.2013

Views
gambar hasil perkongsian kawan2 fb

notakaki : dia pergi tanpa mengucapkan selamat tinggal kerana dia sudah terlalu jauh dan lupa akan segalanya

12 comments:

Deqla Manjew said...

alolo... tacing la pulak quote tu dear.. hukhuk

JaSSNaNi said...

kadang2 kita jangan terlalu fikir supaya tak berat otak sendiri... ye..

Farah Waheda Wahid said...

occay x ni yang? Farah datang sini jenguk...dah lama kita x in tact...baby sihat tak? awak sihat?

Intan Akma said...

wah...masalah berat nih huhu...

nadia said...

kakkkk, tentang entry anak tu, silaaa sila. nadia tak kesah pon kalau akak nak copy paste. hikhik.

therosputih said...

deqla manjew
sentap ngan quote nih...

therosputih said...

kak jassnani
walau cuba untuk tidak fikir, mesti akan tetap fikir kan...

therosputih said...

farah
sejak tenet slow nih, ain pun lama tak singgah laman farah...

alhamdulillah, sumenya sihat farah...

therosputih said...

intan akma
masalah memang berat, nak face it lagilah berat...

therosputih said...

nadia
hahaha...memang nak pi cilok dah ni pun...

JaSSNaNi said...

biasa la tu.. otak orang hidup mmg macam tu.. lain lah kalau otak orang mati... tak fikir dah ler..

mawar berduri said...

sakit2 pun nampak comel..