Monday, April 8, 2013

eksklusif untuk tatapan - first time ever

Views
phewww...gigil2 tangan beb nak menaip entry nih, almaklumlah...satu sebab dah lama sangat tak hupdate, dua sebab...ada berita penting yang nak dikongsikan bersama dengan rakan2 sekalian...

tapi sebelum tu, nak ucap berbanyak2 terima kasih pada yang mendoakan kesejahteraan aku selama ni sehinggalah ke hari ini, dan juga komen dan sms yang asik tanyakan aku macam mana...tak lupa, sume nak suh aku share gambar baby..hahaha...sorry lah sesangat, bukan sebab kedekut nak share, tp sebab kekangan2 yang lain...

so, inilah dia gambar anak aku setelah 69 hari aku peram...punyalah lama...hahaha...dah tunjuk gambar baby, nnti mesti korang tanya plak kan...apa nama baby? hahaha...oleh itu, sebelum korang tanya lebih lanjut, aku terus tulis sini siap2...

nur alia husna

mintak maaf sekali lagi, anak aku nih bukan lah diva hot sangat, sampaikan nak kena malatop2 habis kan...kami merujuk pada aku dan baby adalah insan yang cuba untuk kekal sederhana dalam apa jua situasi..*motip bagi ayat cenggini? mode tengok ABPBH semalam tak hilang2 lagi...terkejut tgk baju2 retis yang sangat2lah seksa...

owh yer...dengan adanya entry ni, maka, bertambah satu lagi label dalam blog aku, ekekeke...

notakaki : anak aku nih, aku panggil dia alia sejak dari dalam perot lagi...alia...

17 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

Waduhwaduhhhhhh...comei nye baby alia ne.Jadik anak yang baik & solehah yea sayang :)

JaSSNaNi said...

TAHNIAHhhhhhhhhh... dah duga sejak hari tu.. tak timbul2 dia.. ape pun comel sangat baby ni.. tengah tunggu info lanjut.. jangan peram lama2 ye.. :D

Deqla Manjew said...

wahh dah ada baby.. tahniah tau... alolo comelnyeee

adyna said...

Sangat comel....

Akak baru bw kesini ;)

nadia said...

wahhhh tahniah kakkk :)
comeyyynyaaa aliaaaaaaaaaaa :)))

therosputih said...

cik azlyzah
time kasih doakan alia...semoga menjadi anak yang baik dan berguna, tak lupa...solehah...

therosputih said...

kak jassnani
time kasih banyak2 akak...hehe...kalau boleh, taknak peram2 nih, kalau line tenet okay, dan semuanya okay...insyaallah, akna kita hupdatekan dari masa ke semasa...

therosputih said...

deqla manjew
hehe...dah jadik mak orang dah...hehe

therosputih said...

kak adyna
time kasih banyak2 akak...

therosputih said...

nadia
time kasih nadia...syioknya orang tu makan angin baru2 nih, hehehe...jeles nih...

Intan Akma said...

tahniah... ;D sweeet jer tecik-tecik da pandai senyum

therosputih said...

intan akma
galak tak padan ngan kecik...

Anonymous said...

Alia.... Jg mama mlek2... Dil

cik azLyzah⊙.☉ said...

same2...

Mimie Najib said...

comelnya alia.. =)

JaSSNaNi said...

biasa la kan.. kalau akak kat rumah plak berebut dengan young boy haikal tu.. nak guna kejap pun tak bagi.. jenuh berkelahi ngan dia hari2.. hahaha

mawar berduri said...

dah pandai senyum..