Friday, April 26, 2013

hadiah hari jadi terkezooootttt

Views
perrghhhh...kau nih kan cik, saje je nak buat aku sentap jiwa raga bila terjah entry nih pepagi...ingatkan nape...bila mana dapat special note dari cik...


 laju2 la aku klik, ingatkan nape lah kan...kot2 dapat mas patplohpat karat, harus la terjah...*mata duitan sket aku nih

sekalik...


Assalamualaikum wbt :)

Happy birthday to you,
Happy birthday to you,
Happy birthday to you 'TheRosPutih'
Happy birthday to you...

Allah selamat kan kamu,
Allah selamat kan kamu,
Allah selamat kan kamu 'TheRosPutih'
Allah selamat kan kamu..

Ada lagi special buat awak dear.Cik harap awak terima lah yea.Cepat scroll bawah :P
V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V

V


Hahhhhh...nak sangat kek coklat kan.Cik dah buat special khas buat u dear.Cukup tak??Cukup tak??

Nota Jari kaki : Cik Doakan semoga Ain sentiasa bahagia di sisi famly tercinta.Di panjangkan usia(dapat tambah baby lagi ;)),dan di bukakan pintu rezeki seluas-luas nya.Aminnnnnnnnnnn.



entry asal boleh klik kat sini...

dan kepada blogger lain yang wish kat aku hasil penge'post'an entry cik itu tadi, aku printscreen tepek kat sini...

 

thanks for the wish...only ALLAH can pay your kindness...

notakaki : terima kasih banyak2 pada cik, dan kawan2 blogger yang lain...hadiah hari jadi tahun nih lain dari yang lain berbanding tahun2 yang sebelumnya...

13 comments:

JaSSNaNi said...

Dapat kek lagi haa... walaupun tak dapat makan... cantek di pandang... ape pun SELAMAT Hari Jadi buat ain.. :) moga cepat sembuh.. :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Lahhhhh...ingat kan tak prasan entry tu..hahahhaaaa..
ape2 pon...ceria2 tau sayang :D

therosputih said...

kak jassnani
time kasih akak...tak dapat makan, tgk pun jadi lah kan...

therosputih said...

cik azlyzah
acanne blh kata tak perasan plak, jengah blog cik, terkejot ai...kikikiki

Deqla Manjew said...

wahh dpt special entry... kek tu nmpk sdp... mintak sikit... ;p

therosputih said...

deqla manjew
laaaagi sedap kalu dpt real punya kek cokolat...nyum3...

cik azLyzah⊙.☉ said...

suprise tueeee...kehkehkehhhhhhh...
pesan kat deqla..kek dah cik telan idop2...wahahaha.kejam tak..kejam tak :D

JaSSNaNi said...

ye la.. tengok pun tak kesah.. hari jadi akak bulan 9 nanti.. tapi akak suka kek cheese.. yg bahan menggemokkan itu.. :P

Mimie Najib said...

cantiknya kek tu.. =)

therosputih said...

cik azlyzah
kau memang spesis yg kejam la cik...

therosputih said...

kak nani
owh tidak...ain tak sukecheese kek...heheh

therosputih said...

mimie
tgk pundah berkenan, kalau dapat ngap...laaaagi cantik...hahaha

mawar berduri said...

dapat kek..nampak sedap..lambat lagi nak tunggu hari jadi syer..hehe