Tuesday, April 30, 2013

quote of the day

Views
live for nothing
or
die for something

notakaki : taken from one of  the movie rambo

14 comments:

JaSSNaNi said...

assalamualaikum dik.. sihat ke hari ni?
bak kata pepatah.. manuasia mati meninggalkan nama.. harimau mati meninggalkan belangnya.. eh eh.. tertukar ke ni? cam sebutan nye lain je..

cik azLyzah⊙.☉ said...

die for something...Yang penting mati jangan sebab bunuh diri sudah lahhhh..kalau mati untuk menegakkan Agama Ilam.In shaa Allah syurga tempatnya..yoooo takkkk :)

Farah Waheda Wahid said...

nice sharing of quotes ain... ^_^

therosputih said...

kak jassnani
terbalik susunan je tu, tp maksudnya dah sampai dah tu...hehehe

therosputih said...

cik azlyzah
mati sebab bunuh diri sia2 ni buat apa cik...nak mati, biarlah mati bermakna namanya...

therosputih said...

farah
welcome...sekadar berkongsi...

JaSSNaNi said...

tu la.. bila nak sebut tu mcm tak kena je... pak belang dulu ke, manusia dulu.. hmmmm almaklumlah.. dah lama tinggal alam skolah.. :P alasan!

cik azLyzah⊙.☉ said...

eiii..tak nak lah mati sesia...tak dapat ape...Aptb

ayut said...

i choose die for something... :) but for something tak semestinya kena die dear :)

therosputih said...

kak nani
takpe kak, nasib tak cakap harimau mati meninggalkan nama, manusia mati meninggalkan belang...kalu dok, harugini...hahaha

therosputih said...

cik azlyzah
hehehe...nak mati biarlah mati yang tak tersia namanya...

therosputih said...

ayut
hihihi...i choose malaysia...eh eh...tetibe plak...

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

the saddest quote :( live for something and die for nothing :'(

Tampawan said...

die for allah