Friday, April 26, 2013

hupdate2 carta pengomen april 2013

Views
okeh...ini latest punya kedudukan...takmo cakap banyak, korang tengokla sendiri sape paling atas...


sume orang berpeluang untuk menang, dengan syarat...kena la rajin komen...

untuk hadiah misteri yang aku janji nak bagi pada pemenang bulan april ni, aku kasik reveal sket eh...

klu : pemenang berhak pilih gabungan warna yang dia nak

hahaha...misteri tak? 

notakaki : bulan april dah nak sampai ke penghujung dah ni...

12 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

sape paling atas tu ek???tak kena lah :D

JaSSNaNi said...

harap2 ada chance ni.. huhu.. kena selalu alert dgn update dari ain..

therosputih said...

cik azlyzah
ceh...malu la tu nak ngaku, elelelelele

therosputih said...

kak jassnani
hehehe...alert2 pun, gitu je lah akak...

Deqla Manjew said...

owhh.. yg paling atas tu yg bakal dpt hadiah ehh??? ssh gak nk pecut ni...huhu

therosputih said...

deqla manjew
aah, top je dpt...belum mampu lg nak bg hadiah byk2...

cik azLyzah⊙.☉ said...

tak de lah malu sangat...malu2 kucing siam je :P

JaSSNaNi said...

tu la.. alert gitu2 dah tak bley ni.. kena pasang turbo terus..

ayut said...

AYUT JGK DH TAKDE DLM SENARAI KAN..HIHIHI :)

therosputih said...

cik azlyzah
walaupun malu, comel tetap ada...

therosputih said...

kak nani
ati2 pasang turbo tu, takutterbabas...hahaha

therosputih said...

ayut
takpe ayut...ayut tetap ada dalam ati ni...ecececece