Tuesday, April 23, 2013

hadiah untuk carta pengomen tegar januari 2013

Views
entry asal boleh baca kat sini...

alhamdulillah, pemenang untuk bulan januari dah pun dapat hadiahnya...kini, bukan lagi misteri...

Salam...

Alhamdulillah hadiah misteri menjadi pengomen tegar bulan Jan telah selamat diterima... Elmo colour biru Tue...


I likeeee....

Tq ain ;) 





comel kan aku? errrrkkk...*muntah ijau

siap ada surat cinta lagi tu untuk kak adyna...

owh yer...untuk hadiah pengomen tegar april 2013 plak, jangan korang ingat korang akan dapat crocheted cookie monster macam yang kat atas tu, jangan harap hokay...hakhakhak...hadiahnya masih kekal misteri sehinggalah bulan april berlabuh, dan sehinggalah pemenang bulan april menerimanya...baru aku reveal kat sini...sape yang menang, bertuahlah....sape yang tak menang, sape suh tak berusaha gigih...wakakaka...kejamnya aku...

notakaki : terima kasih tak terhingga kepada kawan2 blogger sekalian...

13 comments:

adyna said...

Hehehe mmg akak likeeee

Toche2 ;)

cik azLyzah⊙.☉ said...

Monster cik dah kene balun oleh SIL...hahahahahaaaa...kejam.die tak nak pulangkan,so trpaksa kasi je lah :'(

Deqla Manjew said...

comelnye hadiah utk pengomen tegar.. untungnya dia... ;)

JaSSNaNi said...

perghhh... berdebar2 je.. sapa la pemenang bertuah bulan april... ada chance akak tak ni.. ahakkksss!!

therosputih said...

kak adyna
time kasih akak jadi pengomen setia...

therosputih said...

cik azlyzah
hehehe...nampaknya sil cik nih seorang pembalun yang hebat...hahaha

therosputih said...

deqla manjew
hehehe...nasib empunya badan suka...

therosputih said...

kak jassnani
akak usaha lebih sket kak, kompem akak menang...bukan nak bias nih...hehehehe

JaSSNaNi said...

memang kena kerja kuat ni... tengah usaha... moga berhasil yer... doa2kan... hehehehe

therosputih said...

kak jassnani
nak pompom girl tak? hehehe...nak offer diri nih...

cik azLyzah⊙.☉ said...

pembalun yang kejam lah dear...die tak nak pulangkan...asal cik nak amik die nanges...huwaaaaaaaaaaaa :(

JaSSNaNi said...

nakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk sangat sangat... pompom girl lagi cute kan.. nak nak nak 100 kali..

Mimie Najib said...

cantiknyaaa.. mesti susah nak buat ni kn?