Sunday, April 28, 2013

fogie style crocheted hat

Views
tadi dah pi post dah gambar ni kat blog jualbelicrocheted, kali ni nak post kat sini plak...kikiki...

alia jadik model aku secara paksa rela...nasibla badan wahai anak...ada mak yang
giler mengait
macam aku nih...kuikuikui

alia dan topi kait, frogie style...

sape-sape yang berminat nak tempah topi macam ni, dipersilakan...apa2 boleh dibawa berbincang...email je aku okay...
nurulain_rahimin[at]yahoo[dot]com


notakaki : mak aku cakap, musim pru nih tak bleh pakai baju kaler-kaler hot, nanti jadik isu...hihihi...



17 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

alolololo...cian alia.jadik model cara pakse yea...tak pe..nt alia dah tumbuh gg,alia geget tangan mama tu..kekekkeke

therosputih said...

cik azlyzah
nasib badan lah labu...hahaha...alia jangan gigit2 mama tau, gigit cik takpe...miahahaha

JaSSNaNi said...

hihihihi.. comel nye alia jadi model ibu pakai topi ada telinga tu.. pandai mama kait topi tu ye..

therosputih said...

kak jassnani
hehehe...mamanya minat mengait, nak buat macam mana...

JaSSNaNi said...

tak payah buat macam mana.. kait je apa2.. yg comelnye nanti alia juga kan... :) bertuah alia mamanya pandai... side income lagi dapat kan..

therosputih said...

kak jassnani
alhamdulillah...rezeki allah akak...blh la buat2 tampung mana yg lobang...hobi je sume ni...

Deqla Manjew said...

alhamdulillah... ada bakat ke arah tu.. sgt comel laaa....

therosputih said...

deqla manjew
minat punya psl la ni...

cik azLyzah⊙.☉ said...

ewahhhewahhhhh...aliaaaaaaa!jangan dengar cakap mama tu..kang anti cubit kang...hahahaha

JaSSNaNi said...

tu la.. hobi pun boleh bwa duit gak tu.. untung betul ain..

ayut said...

comel ye topi alia....!!!acik ayut nk pinjam blh....hihihi

therosputih said...

cik azlyzah
ooo...berani yer...

therosputih said...

kak nani
mohla belajar mengait sama...

therosputih said...

ayut
alia : tak boleh!! ini alia punya!!

hahahaha

Mimie Najib said...

untung alia boleh jadi model mama kan.. =)

mawar berduri said...

wah alia jadi model yer..

Tampawan said...

alia besar2 nak jadi model heheh