Wednesday, April 10, 2013

masih memerlukan bantuan

Views
ini entry bukan nak meraih simpati, tapi kalau ada yang nak menghulurkan bantuan, nak bagi nombor akuan...errr...nak cimb ke maybank? wakaka


lahabau punya budak...masih lagi nak main2...hahaha...habis tu, takkan nak bersedih, berduka lara je kan...kalau sedih2 pun, takdak sape nak hulur bahu bagi tempat aku tadah air mata pun...sentap tak dengan ayat aku tuh? huh...

ari senin ni aku ada appointment ortho...dan kali ni, baru dapat buat xray sebab dah bersalin bagai kan...aku nak cakap banyak pun tak boleh lagi sekarang nih, kena tgk result xray nanti macam mana...

notakaki : aku paling tak suka bila nak kena xray sebab aku rasa xray tu nanti akan buat badan aku yang sakit nih makin sakit

9 comments:

Deqla Manjew said...

haha..siap mintak bantuan eh... bak sini no akaun bankrap....ada tak? ;p

cik azLyzah⊙.☉ said...

Haippppppp....nape ne dear??Sakit ape???Alahaiiiii....harap2 xde lah teruk sangat yea..

Psttttttt...cik tak de duet.Kalau cik kasik candy boleh tak masuk ATM???hahahhahha Joke :P

JaSSNaNi said...

ehhh.. nape tu cik putih? harap2 result x-ray tu tak de pa per ye.. mudah2an..

therosputih said...

deqla manjew
ala...baru nak bangun pi amek nombor akaun nih tadi...=p

therosputih said...

cik azlyzah
setakat nih, takdak lagi mesin atm yang boleh terima candy...hukhukhuk

therosputih said...

kak jassnani
masalah lama yang semakin membelengu

cik azLyzah⊙.☉ said...

ehhhh..ade lah...tapi atm hitam..die pos stakat kat pembuangan sampah je..tu name nye atm tong sampah..kehkehkeh

JaSSNaNi said...

jadinya belum tahu lagi apa resultnya ye.. sabar ye ain.. dugaan allah di mana2..

mawar berduri said...

wah sapa yang baik hati tu nak bagi num akaun.