Tuesday, April 30, 2013

its the last day for april 2013

Views
pejam celik pejam celik...hamek kau...ari ni dah ari terakhir bagi bulan april 2013 already...yang penting esok 1 mei 2013, apa lagi...cooti la kan...ahaks...kalau tang cuti, laju je ingat...

hupdate cepat2 pagi ni time alia ngah tido, nak gitau pasal CARTA PENGOMEN APRIL 2013 la...apa lagi yang tengah hot kat blog aku sekarang nih...

baru semalam hupdate kan, ari ni hupdate lagi sekali sebab...ada yang coooba untuk memintas tang corner tuh, hope takde yang terbabas la kan...

by the way, aku ucapkan selamat berusaha sementara masih ada masa ni, sbb tengah malam karang, berinjaknya tarikh masuk bulan mei, maka...berakhirlah secara otomatiknya...

tapi jangan risau...nantikan CARTA PENGOMEN MEI 2013 plak...hehehe

ini semalam punya

dan ini, pagi ni punya

notakaki : lebih lama anda setia dengan kami, lebih banyak kelebihan yang anda boleh rebut...ecewaaahh....macam iklan kad mesra petronas je...tak pun, macam iklan hotlink...hihihi

23 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

omg!ade yang meMINTAS lah(hayat tak boleh bla)....kehkehkehh
takpe..takpe....jap lagi cik pasang turbo ekkkkkkkkkkkkkk

Farah Waheda Wahid said...

eh eh... Farah masih tetap di situ...heeee.... agak2nya siapalah yang akan memintas ni... ^_* wink...

JaSSNaNi said...

hoho.. ada nak pasang turbo ni... kasi laju lagi turbo yg ada ni... harap2 mendahului merempit kali ni.. :P

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahahaa....Jassnani...wowwwww....kene merempit ke???ok2..pasang halmet sat..Utamakan keselamatan...cehhhh...cam betoi je :P

therosputih said...

cik azlyzah
turbo ka? wewiittt...

therosputih said...

farah
kalau nama ada tu, meanings farah pun antara top ten la tu...hehehe

therosputih said...

kak jassnani
sambil merempit, kendong fiyya sekali...hehehe

therosputih said...

cik azlyzah
jangan gaduh2 yer...kekgi terbabas tepi jalan...

Deqla Manjew said...

ehh ada yg berjaya rampas takhta nmpknya tu.. haha.. deqla menten tmpt ke3?? alamakk camne nk pecut ni.. tenet wat hal la..slow sgt!! hukhuk....

JaSSNaNi said...

haa.. tau tak per.. kendong fiyya lagi.. ni mak rempit namanya..

cik azLyzah⊙.☉ said...

vrommmmmmmmmvrommmmmmmmmmmmmm...deqla...kalau tenet slow meh numpang tenet cik je...vrommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...kehkehkehhhh

JaSSNaNi said...

hati2 merempit.. kang ada polis trafix baru tau cik azLyzaho :) :P hehehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

kalau ade polis traffic cik siap buat willi lagik..wahaahhaha

JaSSNaNi said...

jalan licin ni.. petang ni hujan.. kena hati2 merempit ye.. :) :P

Mimie Najib said...

bersemangatnya semua komen disini.. =)

*maaf sebab bnyk sy mengomen harini..bukan sebab nak duk tmpat atas dlm crta tu, tp dah lama nak singgah then lupa link blog ni.. =)

ayut said...

peminat setia ain ni...hihihi

therosputih said...

deqla manjew
tenet slow sangat tak best...nak soping2 pun tak boleh...

therosputih said...

kak nani
cean fiyya mama dia buat lagu tu...hahaha...tahniah akak...

therosputih said...

cik azlyzah
kagum tol ngan motor cik nih...hahaha

therosputih said...

mimie
dorang kat atas tu memang...gelak sorang2 kita yg membacanya kat bawah...

therosputih said...

ayut
i rasa macam ini retis plak bila ayut cakap lagu tu...hahaha

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

ikah nak try join la okay :)

Tampawan said...

tahniahh