Monday, April 15, 2013

merinduinya

Views

minah : nyah...baby kau baru je kuar nyah, takkan kau dah gedik ngengade nak mengandung lagi kot?

nyah : bila plak aku cakap aku nak mengandung lagi

minah : habis tu, motip letak gambar nih?

nyah : sebab gambar nih comel sangat, tak boleh kerrr?

minah : boleh sangat nyahhhh

notakaki : aku belum cerita lagi kan pengalaman aku bersalinkan si alia ni kan? huh...tunggu eh...nak karang dulu...

13 comments:

Deqla Manjew said...

haah la comel.. kalo tgk hari2 ada eh aura nk peknen tu..? hihi

cik azLyzah⊙.☉ said...

alolololo...comei nye..pengalaman mngandung tu best sangat kan..banyak owg sayang kat kite.sume nak amik berat..bile lah cik boleh rase sume tu ek :(

therosputih said...

deqla manjew
bukan aje tengok ari2, pegang baby ari2 pun bisa melekat jugak aura dia...

therosputih said...

cik azlyzah
tak kira tak kira...sume kena sayang dan ambil berat pasal kita, mengandung ka, tak mengandung ka, kena ambil berat, kena sayang lebih2 jugak...kikiki

JaSSNaNi said...

waktu fiyya dah kuar pun nani suka letak fiyya atas perut.. and bayangkan kalau besar tu dok dlm perut.. makaaiii.. jenuh ler nak membawanya.. camne la org leh bawa sampai 4 - 5 kg baby dlm perut tu kan..

therosputih said...

kak jassnani
tu baru yang baby nya 5kg kan...kalau yang kembar tu camne plak eh...bertuah mereka yang dapat anak kembar...

cik azLyzah⊙.☉ said...

eleyyyyy....yewlah...cik pon tengah ngandung lemak ne ramai jugak yang sayang...huahuahuaa

JaSSNaNi said...

memang bertuah kalau ikutkan dapat anak kembar ni.. tapi nak uruskan mereka tu.. hmmmm fikir mcm2 ni.. boleh ke.. hehehee

Mimie Najib said...

comelnya... =)

Mimie Najib said...

pengalaman paling indah buat seorang wanita.. =)

mawar berduri said...

alahai comelnyer..

mawar berduri said...

rasa tak sabar pulak nak timang baby...

Tampawan said...

ingat nak mengandung lagi kuang222