Thursday, November 4, 2010

aktiviti gegirl

Views
selaku tukang merancang ye ke aku yang rancang?? aku pun konpius sape yang rancang sume ni...takpelah...okey...teruskan... aku dengan ini, sangat berbangga utk memberikan sepatah dua kata berhubung aktiviti kita petang ini

saya dengan ini berasa sangat gembira dengan kejayaan kita utk berkumpul, bergelak ketawa, bersengal2an, dan bergila2an dengan jayanya...sejuta kalung tahniah dari saya untuk anda semua...nnti kita jumpa lagi...tungguuuu...

cuba straight to the point sket cik ain!!

hokey2...jangan baling kasut lagi...simpan2...

sebenarnya, aku dan 3 orang kawan perempuan sbb tu tajuk hentry gegirl hokeh telah menerjah umah sorang lagi kawan juga gegirl semata-mata nak tengok anak yang jugak gegirl kawan aku ni...kawan aku ni, satu sekolah ngan aku mase sekolah menengah, pas hbs sekolah, dah tak jumpa...agak2 dalam 5,6 tahun jugaklah tak jumpa...tau2 je dia dah kawin, dah ada baby tomei...eee....geram nengok...

pastu aku apa lagi, terus kuarkan enset, amek a few pictures, huh...pandai lak posing...

blurr first time tgk henset tak bape nak canggih ku


hah...dah kenal dah tu henset


hokeh...posing la apa lagi...senyummmmmmmm


tarik nafas pun dalam senyum


senyum lagi


sangat la terubat tgk baby ni, namanya alaisyah, nama penuh, sory, gua tak hengat sbb gua susah nak hengat nama orang, cukup sekadar nama panggilan...hehe...boleh terima alasan aku? terima je lah...bukan korang leh wat pape pun...

kawan aku yang lagi 3 orang ni, pun aku dah lama tak jumpa, apa lagi....borak time lah...pastu gelak tak hengat dunia, smpai lenguh2 urat gastrik aku duk gelak, tahan gelak pun ada gak...hoho...sangat best kawan masa sekolah menengah ni, masing2 dah punya jalan hidup tersendiri, tp takpe...kita tetap kawan...

oh ya, maaflah gambar kawan2 aku tu sume aku tak hamek, bukan lupa nak hamek, tp lupa nak suruh okeh kumpul sume hamek gambar, maka...takde la walau sekeping kuman pun gmbar kami sume...ceh...hampesss...

td mase nak balik, dgr desas desus bila lagi nak jumpa...haha...coming soon maybe...tataulah, tgk keadaan mcm mana...nnti kita ronggeng puas2 eh...tak sabar...


ini je yang aku sempat hamek...haha...


notakaki : dorang cakap aku drive ala2 kl drift...haha...lupa, jalan kampung, bukan highway

2 comments:

Azuan said...

best jumpa member3 lama ni..huhu

therosputih said...

azuan...sangat bes sebenarnya kan...