Wednesday, November 24, 2010

seram sejuk aku

Views
ari ni, masa ngah jemur kain, aku dengan bangganya keluar umah, pakai tudung siap, ngan bakul kain di pinggang, mmg taraf maid indon mali ah...

jemur kain, tetibe perasan...ada sorg mamat berdiri betul2 depan pintu pagar umah...sebelum tu, aku dah perasan dia dtg dari arah kanan umah, aku buat2 la tak pandang, jemur je baju tu...tp dlm ati,

pasai po plak ni, tetibo jo boronti dopan umah den

tetibe aku seram...tp muka, sajo jo buek2 takde pape...tp dlm ati, kusss....dah lama dah terkucir...dahla pintu pagar tak tutup, aku sorg2, kalau kena attack, aku bleh bantai ngan bakul kain ni je lah, dah plan dah nak buat serangan balas mcm mana...pastu mamat tu teruskan perjalanan...disebabkan umah aku kat corner lot, so, dia jalan keliling umah...aku takdelah nampak sangat tercongok tak kelip2 mata tgk dia kan, buat je lah keje aku, tp aku perasan something, based on pemandangan menggunakan sudut jelingan aku

he is still looking at me

hoh...pasai po nih...nak kata aku seksi? hmmm...waras la jugak pemakaian aku...walaupun nampak ala2 maid indon, tp tak perlula pandang aku sampai mcm tu sekali...sambil2 pandang tu, senyum2 lak tuh...gilo apo mamat nih...konpiyus aku...

ngah2 otak duk ligat fikir, tetibe angin seram sejuk datang...haih...bahaya nih...kang dibuatnya jadik pape yang tak diingin, susah aku jugak y tanggung...cepat2 aku masuk umah, kunci sume pintu yang ada...maka, seharian hari ni aku berkurung dalam umah...kemungkinan besar, esok pun sama gak...berkurung...

zaman sekarang ni, mcm2 boleh jadi, even duk perumahan mcm ni, jiran keliling pinggang, tp setakat dgn kudrat aku, hmmm...sekali kena lesing dek laki kurus keding pun aku dah tercampak bawah meja...jadik...baik aku beringat awal2...

notakaki : mula memandang serong pada semua lelaki di sekeliling demi kesejahteraan sendiri...sorry guys...

5 comments:

white rose said...

weii...seramnye...
risau aku pasal ko nih...

ko kunci umah baik2 ye...
doa banyak2, baca Al Quran tau...

mekchu said...

jgn pandang mata dia.. takut dia ada baca2 kan.. org2 skang ni jgn percaya sgt.. take care

therosputih said...

white rose
seram kan? haih...dah segala mcm doa, ayat quran duk bace...duk lam umah tak kuar2 smpai akak ngan abg ipar balik je...

mekchu
thanks a lot...mmg tak pandang mata dah, takut and seram...org zaman sekarang, asap rokok pun leh hantar jampi serapah...takut2...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
mana satu serram ke sejuk
sapa tu... peminat ya

therosputih said...

brutalsolo
salam...dua2 la, seram dan sejuk...peminat apa nye, menyeramkan jer...bukan peminat tu, tapi takut penyangak...