Wednesday, November 3, 2010

hari murah senyuman

Views
semalam, paksa gak mata utk tido, paksa punya paksa, nangis sambil...arghhh...tensen sangat sampai tak leh tido...apa kess emo sangat nih...hihhh...biasalah....last2, tak sedar bila masa aku tetido...bagus!!!

sekali, tepat jam 1.15am, aku terjaga...hah....tak boleh tido dah...pusing kiri pusing kanan, jampi serapah apa yang patut, haih...nape susah sangat nak tido nih...hamboiii...kemain lagi kau kan mata, dulu mase aku nak test, ada exam, kemain lagi kau nak suh aku tido sbb tak larat tgk angka, tak larat tgk word prove prove...takpe2...ada ubi ada batas...dendam ngan mata sendiri ka?? da tak botol da agaknya...

tatau kul bape plak aku tido...ari ni, bangun ngan mata sembab...padan muka!!! sape suh nangis...ahhh...ada aku kesah kau nak bengkak ke apa mata...aku pedulik apa...ngadap cermin sakti, haih...sape la gerangan pmpuan depan cermin nih...sebek je...burok...ahhh...aku tak pedulik...

ngadap cermin lagi...pastu cakap ngan cermin takdelah tak bape nak waras sangat namanya aksi gini...cakap kat org dlm cermin,

be strong hokeh, i know you can do it, it's your life in your hand, big girl don't cry bebeh
cry y semalam punya tak kira bebeh~~alasan!!

pastu, ngan tak semena2...pandangan ku kabur...hah...apa kesss....

sambung tido, peluk bantal, nanges nanges dan nanges lagi...smpai anak jiran dtg tepuk2 belakang, "dah2 ah tu weih nangis...aku nak jemur bantal tuh...hari dah siang nih, pegi masak lauk tgh hari..."tang anak jiran datang tu aku tipu jerk...yang korang pecaya sape suh?

notakaki : tang mana yang murah senyuman nye cik ain hoi? tajuk hentry tak kena ngan hentry!!! reject!!!

No comments: