Tuesday, November 23, 2010

bagus atau tidak?

Views
baru2 ni, aku dapat tau satu berita tergempar...gini ayat dia...

aku dah clash dah ngan dia

aku yang baru aje 3 minit bangun tido terus segar bugar sampai ke malam...tak percaya langsung benda mcm ni boleh jadi...tapi kebenarannya, aku sangat gumbira lalala sebab aku mmg doakan benda2 mcm ni berlaku aku memang kejam dan jahat...hei...bukan apa...aku mmg sangat tidak berkenan ngan perangai partner dia tuh...sangat menjengkelkan diri ini...huh...jadi, mase tau berita tu, rasa mcm nak sujud syukur melompat keriangan je, tp cover2...kena gak tunjuk perasaan simpati itu...

baru je nak kecap perasaan bahagia tuh, aku dapat satu lagi berita tergempar...gini ayat dia...

aku dah ada orang lain

once again...aku sangat terkejut...tanya punya tanya siapakah gerangannya...hmmmm....tatau nak komen apa...bukan tak setuju, bukan juga setuju...so, something in the middle...

aduhai...mcm mana ni...2,3 minit before tu, aku sangat pasti ngan perasaan gumbira aku, pas dgr ayat tergempar kedua...aku dah konpiyus...mcm mana gini...hmmmm....

adakah berita clash itu bagus? --> bagus!!
adakah berita ada orang lain itu bagus? --> no komen

notakaki : kesimpulannya....bagus ke tidak?

2 comments:

Cik Ya-Alif-Nun said...

entah la...xde experience lg..

therosputih said...

cik ya-alif-nun
yang patah tumbuh yang hilang berganti
alyah - tak mungkin kerna sayang