Saturday, November 27, 2010

saat yang berkualiti

Views
2 hari lepas, aku ngan my sis have fun sambil memanjakan diri dengan PEGI MAKAN KFC and of course la bawak sekali si teruna sorg nih...bab makan ngan kuar jalan2..hmmmm...bersemangat aje dia...

smpai2 je, terus order, carik meja nak bercanda yang sesuai, pastu ATTACK!!! tak ketinggalan, budak kicik ini....



dua2 tangan pegang makanan

makan guna tangan kanan hokeh


sumbat2


cobaan menyelamatkan rojoki dari jatuh menggunakan bibir
pas makan, terus balik umah ngan perasaan yang sangat bahagia...kenyang beb...
notakaki : suke tgk gmbar last tuh...aih...apala perangai anak buah y sorg nih...

2 comments:

white rose said...

fuuhh...
sungguh bersemangat dia makan...

macam mak sedara dia kan...

hahaha...

therosputih said...

white rose
haha...ke mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasik kan...