Friday, November 26, 2010

award blog shanteqqq

Views
special thanks to whiterose

sebelum korg sume salah paham, aku kenala explain awal2 ttg award blog shanteqqq seperti gmbar di atas takde award ala2 anugerah bintang popular tu ek

haha...sebenarnya aku dah takde keje, tadi duk merewang bace blog kawan2 maya sekalian, aku rasa nak buat keje memperasankan diri sketla, so nilah hasil kerja aku...

aku dgn bangganya amek sendiri dan tempek sendiri kat blog aku, sblm tu, lupa nak promote kembar bunga aku, white rose sebab dia la y tempek award ni dulu, dia kena tag ngan one of her friend, pastu dia tag plak sume y follow dia, aku rasa aku lah tuh, sebab tu aku dgn bangganya amek curik rompak letak kat sini jugak walaupun jauh di sudut ati aku, agak mempertikaikan keputusan aku berbuat sedemikian....cantekkah blog aku? hahahaha...lu pikirlah sendiri nabil!!!

notakaki : keputusan ni diadili oleh aku sendiri sebab ari ni ari perasan aku sedunia...muktamad...noktah

2 comments:

Cik Ya-Alif-Nun said...

huhuhu....

therosputih said...

cik ya alif nun
hehehe...sila jgn komen pape ttg keperasanan i yer...hehehe...