Monday, November 8, 2010

aku nak jugak

Views
bangun pagi ni, aku rasa sangat tak puas hati ngan usaha semalam, aku nak kait cardigan untuk aku...tak kira, aku nak jugak...

smlm dah try buat, kait dah dekat sejam, tetibe aku rasa arghhh...tak jadi...kena ubah...bukak balik...tak puas hati tak puas hati...pagi ni, penat aku duk plan, mcm mana lah hai nak buat...aku tak pernah lagi kait cardigan, jadi mmg aku takde asas la...

ni, dah dekat sejam dah duk berpintal benang, baru seinci buat...hahaha...biasalah tu, kait2 ni mmg usaha mcm kura2, tambah2 kalau aku y buat, kalau org lain, aku tataulah, dorg mesti laju cam arnab kan...hehehe...takpe2...nnti kita jumpa di garisan penamat...

tapi kan, aku tatau lah jadi ke tak nih, aku redah je lah, kalau tak jadi, memang aku campak je lah dalam kotak mana2...huhu...

takpelah...nak smbung mengait, nak tgk mcm mana lah ropanya...kesimpulan y dapat aku buat berdasarkan apa yang dah aku start ni,

aku buat ikut saiz aku, tp rasanya kalau jadi pun, saiz bear je kot...hehe...takpe...saiz tak penting lagi setakat ni, yang peting JADIK cardigannya...

notakaki : kalau jadi, aku pakaikan je lah kat bear anak buah aku...hahaha

3 comments:

Yasminhamid said...

kalau jadi.. upload gambar yer..

Cik Ya-Alif-Nun said...

jgn lupa tok aku kalo jd nt...

therosputih said...

yasminhamid
tu kalau jadik je kan akak? kalau tak jadik...haha...simpan buat pekasam je lah...

cik ya-alif-nun
utk kau? hehehe...insyaallah...kalau jadi lah kan...susah3...