Friday, November 12, 2010

spesis mat bunga

Views
rentetan kisah minah bunga, aku dapat sambutan yang agak menggalakkan la jugak, pastu aku da janji nak hupdate kesah terbaru psl mat bunga pulak...ari tu, tgk tv, ada cite psl mat bunga, da lupa da stesen tv mana, sbb aku tak tgk pun, terasa kerugian la plak...hehehe

mula2 tu, aku terfikir gak, instead of mat bunga, kalau mat kumbang mcm mana? ohooo...sabar...mat kumbang lain2 episod hokeh...


10 info mengarut dari aku berkaitan mat bunga

1. penampilan luaran yang sangat menggambarkan jiwanya tapi takdelah sampai selit bunga kat telinga

2. seorang yang sangat sensitif even kalo kita cakap 'aku menyampahla' dia dah ingat kita menyampah kat dia, padahal tak mention pape pun

3. selalu syiok sendiri ss punya kes

4. diri dia is always the best smpaikan tak sayang mulut kutuk org lain tak bagus

5. sangat memahami permasalahan berkaitan jiwa, perasaan

6. suka bagi ayat yang makan dalam, sebagai contoh aku tak kisah pun kalau korg tak ajak aku padahal dlm hati, kau sangatsangatsangat kesah sebenarnya...

7. mahir bermadah pujangga nih, pendek kata, hidupnya diselubungi madah bagai

8. sukakan keindahan alam, menghayati keindahan alam dari satu sudut yang jarang org lain perasan

9. senang mengalirkan air mata, gaduh ngan awek, dia yang sobsob dulu mengalahkan aweknya

10. ayat kegemaran : kaulah bulan, kaulah bintang, kau menyinari hidupku


hah...pada sape yang terasa ada kena mengena ngan info di atas, aku tatau hokeh...aku main tulis je, takde sumber rujukan yang sah...jadi, jangan saman aku okeh...aku dah warning awal2...

pada mana2 lelaki yang sukakan bunga, jom kita kawan...hehehe...i like you!!!


notakaki : tunggu mamat keje anta bunga

2 comments:

Cik Ya-Alif-Nun said...

abg ipar aku suka tanam bunga depan umah die....bunga hutan pun bnyk die letak kat laman umah die...
tu kire mat bunga tak???
ke mat bunga ni bujang je....
hehehhe...

therosputih said...

cik ya-alif-nun
asalkan jantina dia mamat, bukan minah, boleh digolongkan dlm kategori ini...status tak kisah...hehe