Thursday, November 18, 2010

think positive

Views
hoho...aku masih lemah, masih tidak sihat...sangat tak best kalau badan rasa lenguh2, tak larat bagai kan...hmmm...sbb tu, bila badan sihat, kita kena selalu bersyukur...even, bila badan tak sihat pun kita still kena selalu bersyukur, pendek kata, always bersyukur...

jadik, what ever happen, kita tak leh bermuram durja, nak give up ke apa ke, life must go on beb...always think positive...kalau hari ni tak sihat, mungkin esok aku akan sihat, kalau tak esok, lusa ada lagi, tulat ada lagi...

sbb tu aku kalau aku muntah2 teruk, otak takde fikir aku keracunan ke, salah makan ke, mesti fikir positive...yakni aku mengandung ke? hah...no komen...hahahaha...sengal!!!!

notakaki : aku sambil2 fikir positive, pastu nangis2 bagai nak rak...tu boleh dikira sbg think positive kah...hahaha

5 comments:

=c.i.n.t.a= said...

yeah dpt ank buah..hehe..
think positive akn membuatkan otak kite tdk berserabut...

EnHEar said...

ahks.. mengandung?
;)
take care dear

therosputih said...

cinta
dapat anak buah apanya, org lain y muntah2 nih, ingat sendiri punya badan nak dapat baby lah...hahaha...
kadang2 dah think positive tp still serabut...acanne...

enhear
thanks dear...doakan aku tidak mengandung...karang hape org cakap...tak kawin lagi tp mengandung...?hmmmm.....zasss...
aku bukan mariam...
hehehe...(otak serabut)

white rose said...

laa...
lamanye aku tak datang sni...

kesian kat ko sampai muntah2...
nseb baik aku think +...kalo tak, sama je mcm pendapat org lain...

hakhak...

SALAM AIDIL ADHA yee...

therosputih said...

white rose
thanks akak...takpe, dah biasa tak sihat mcm nih...adalah tu hikmah dia...hehehe
memang kena think positive pun, kalau tak, haru...