Monday, November 22, 2010

thanks you all

Views
ari ni, baru aku berkesempatan nak hupdate blog, 2 ari takde new hentry...hahaha...baru dua hari beb...tp dlm dua ari tu lah, mcm2 berlaku dlm idup aku...

dengan kesihatan yang setakat nyawa2 ikan je, huh...dugaan sume tuh...sabar je lah kan yang terbaik mampu aku buat...dan aku memang kuat...hahaha...ayat mempositivekan diri sendiri namanya...

ari ni, aku rasa sedikit lega, rasa sedikit kuat, dan rasa sedikit bertenaga...thanks sangat2 pada insan2 yang sudi menghulurkan kata2 semangat...you know what? i really appreciate that...and it helps me a lot...

notakaki : rehat banyak pun kadang2 melemaukan diri sendiri jugak...

7 comments:

white rose said...

alhamdulillah...bagus...
take care ye

Cik Ya-Alif-Nun said...

ain, dpt postng kat mana??

therosputih said...

white rose
once again, thanks akak...makin sihat dah sket...

cik ya-alif-nun
tak dapat mana2...

Cik Ya-Alif-Nun said...

nape nye ain xdpt...
bukn interview sama ke dulu...

therosputih said...

cik ya-alif-nun
tadak sape pernah tanya, mcm mana nak tau cite...

cite dah basi dah...

Cik Ya-Alif-Nun said...

ye ke...
sory ain...
meh la citer kat kite...
ain same kes ngan vas ke x dpt gi interview...

therosputih said...

cik ya-alif-nun
its okay...=)