Tuesday, January 1, 2013

bantuan anda amat diperlukan

Views
first of all, nak ucap terima kasih pada kak adyna sebab dia la yang update entry pasal ni, kalau tak, aku sendiri pun tak tahu jugak...

jadik, aku pun nak jugak panjang2kan benda baik macam ni pada rakan2 dan follower2 therosputih yang lain, agar dapat kita panjang2kan lagi semua ini...


lokasi rumah anak yatim yang bakal dibantu

keadaan rumah anak yatim ini

di sinilah anak2 yatim ini berehat, menonton tv

tempat tidur, hanya beralaskan tilam macam ni

ruangan dapur

di sini plak tempat mereka bersila makan, buat kerja sekolah, dan solat berjemaah

tandas

nak baca lebih lanjut berkaitan usaha murni ini, boleh terus ke entry asal

setiap sumbangan yang diterima akan dihupdate, pada setiap hari dinyatakan berapa kutipan yang diterima...insyaallah, semoga niat murni ini mendapat sokongan dari kita semua dan diharap dapat membantu anak2 yatim yang memerlukan ini...

notakaki : marilah kita sama2 bantu mereka ini

8 comments:

Farah Waheda Wahid said...

In Shaa Allah akan dipanjangkan juga... ^_^

therosputih said...

farah waheda wahid
insyaallah...baguslah kalau macam tu, hope ramai lagi blogger sudi tampil dan menghulurkan bantuan mengikut kemampuan masing-masing...

nadia said...

kakkkk, terima kasih sangat2 utk perkongsian ni. terharuuu T___T
hanya Allah mampu balas jasa baik akak sekeluarga. moga baby dalam perut sihat2 ye. :)

zainul zaki said...

alhamdulillah...

therosputih said...

nadia
sama2 dek non...hope berjalan dengan lancar yer proses pengumpulan dana tuh...dan moga tiap ari, makin bertambah2...

therosputih said...

zainul zaki
sama2lah kita membantu mereka yang memerlukan...

adyna said...

sama2 kita membantu mana yang boleh kan ain...

therosputih said...

kak adyna
ikutkan niat, nk tolong lebih dari tu, tp tak bape nak mampu...