Wednesday, January 23, 2013

masih belum tiba masanya

Views
phewww...lamanya rasa tak online dan hupdate...ari tu ada online, tapi sempat balas komen kawan2 saja...

ari ni, nak hupdate jugak, tak kira tak kira...nak hupdate jugak...

beberapa ari nih, aku bussy siapkan order kawan aku...dah hujung2 macam ni pun sempat lagi kau kan mak buyong mengait...hehehe...nak buat macam mana, kawan punya pasal, nak tolak pun tak bape nak sampai hati...bising mak aku dibuatnya sebab bila dia jenguk aku dalam bilik, aku duk mengait walaupun dengan hanya berbaring...

lama tak hupdate, ada jugak kawan yang sms aku, tanya khabar kot2 bersalin dah katanya...hehe...oit kau jah...maseh sebab follow blog aku, dan bila tak hupdate 2,3 ari, terus tanya khabar...alhamdulillah, buat masa nih, biarlah baby duk dalam perot aku dulu...peram lama2 sket...

terima kasih jugak pada kawan2 maya yang tak jemu2 singgah sini...shukran2...

lately, sakit belakang aku makin teruk, nak tido malam, nak duduk, nak buat apa2 saje pun dah jadik suatu cabaran rasanya...ikutkan doktor, nak je dia suh aku beranak awal2 kan, taknak bagi pressure pada tulang belakang, tapi aku pilih untuk bertahan dulu untuk sementara waktu nih...

notakaki : walaupun sakit2, tapi ada hati lagi nak pi soping...hehehehe

12 comments:

Intan Akma said...

take care of yourself & baby too..

cik azLyzah⊙.☉ said...

Cik jelessss....Puan ain tak lame bergelar I.B.U ....Cik belom ade rezeki lagi :(...Btw jage ksihatan yea dear ;)

Budak Kampung said...

get well soon kak

therosputih said...

intan akma
time kasih banyak2 dear....semoga dipermudahkan segalanya...

therosputih said...

cik azlyzah
sabar cik sabar, ada hikmahnya tu, cepat lambat sume tu rezeki dari dia...=)

therosputih said...

budak kampung
aminnnnn....

ayut said...

berehatla ea..moga shat slalu...

therosputih said...

ayut
hehehe...berehat dan terus berehat...tapi hati tetap nak pi soping maaa....hehehe

adyna said...

masa sopping mmg tak sakit ain..pasni sopping tu yg baru rasa sakitnya

ayut said...

mne blh shopping dh...duk rhat...jln2x dlm umah je tau... :D

Mimie Najib said...

sungguh mencabar kan untuk menjadi seorang ibu.. =)

mawar berduri said...

baca sini jugak..