Tuesday, January 15, 2013

giliran cik azlyzah plak dapat hadiah

Views
ari tu, dah cite pasal ayut dapat hadiah cookie monster, dan kali nih...sorang lagi winner untuk SPECIAL GIVEAWAY by therosputih baru2 nih...

kali nih, untuk kategori pengomen terbanyak, pemenangnya seperti yang telah diumumkan, adalah cik azlyzah...dan baru saje dia hupdate new entry ari nih...besar2 nama therosputih di situ, ekekeke...*malu2

gambar2 nih sume cilok dari blog dia, ekekeke

tonggeng2 si elmo

baru aku perasan, kenapa mata dia pandang ke atas ek?

adik ipar cik dengan elmo

okay...habis sudah bayar hutang pada pemenang2 yang terlibat...satu lagi kategori, yakni kategori cabutan bertuah, takde plak aku nak review sebab tak dapat apa2 feedback dari mereka...yang penting, hadiahnya dah pun dipos lama dulu lagi...

notakaki : tengah fikir2 lagi nih nak bagi apa pada pemenang pengomen tegar therosputih bagi bulan janurai 2013 nih...

18 comments:

miz ruha said...

comel hadiah yang cik dapat tu...

Deqla manjew said...

haha..comel jek..mata pndg ke atas? tgk cicak kot.. :p

therosputih said...

miz ruha
hadiah bagi kategori pengomen terbanyak giveaway ain baru2 ni tu...alhamdulillah, cik suka...=)

therosputih said...

deqla manjew
jangan cakap elmo ni nak makan cicak plak...hahaha...boleh adjust tu matanya tu suh pandang depan sket...hehehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahaa...dear....monster 2 pandang blog ain lah..

therosputih said...

cik azlyzah
ye ke cik? seram plak bila cik cakap lagu tu...hehehe

Intan Akma said...

alooo..nak jugak kaler pink..hehe..

therosputih said...

intan akma
hehehe...ada macam kaler...paling banyak orang order kaler merah, biru, pink...

JaSSNaNi said...

cute nya elmo tu.. hari tu aim gak nak elmo tu.. tapi tak de rezeki... huhuhu.. kalau idak leh kasi baby fiyya.. wat toys dia time tido..

~emi~ said...

Nak nyeeee...mana beli elmo comel cenggini ni. Huuuu jeles.

Mama Adam said...

comel la hadiah tu.... elmo!!!

Cheq Kaq said...

ELMO!!!!hahhahaha..cute

adyna said...

besar ye elmo tue

therosputih said...

kak jassnani
hehe....rezeki tak berpihak pada akak nampak gayanya...takpe...ada rezeki lain tu...insyaallah...

therosputih said...

emi
akak ada buat la dear...

check kat sini
www.jualbelicrocheted-manik.blogspot.com

therosputih said...

mama adam
comel2...macam tukang yang buatnya...*muntah ijau

therosputih said...

cheq kaq
hehehe...cute2...

therosputih said...

kak adyna
aah, boleh tahan la jugak...sejengkal jugakla tingginya...