Tuesday, January 1, 2013

selamat ulang tahun kelahiran

Views
asal tahun baru je, memang takkan lepas punyala, ulang tahun kelahiran one of my friend...

aku cilok gambar ni dari fb
kawan aku tu ha, dalam gambar kat atas...errr...yang perempuan tu hokey, yang laki tu kawan jugak, tp ari ni bukan birthday dia...

allah selamatkan kamu
allah selamatkan kamu
allah selamatkan linda
allah selamatkan kamu

tgk gambar pun dah tahu kan kebuyongan yang melanda diri dia, sama macam kebuyongan yang melanda diri aku nih jugak...ekekeke...serius, tak rancang pun nak ada anak pada tahun yang sama, sume ni rezeki dari allah jugak...due dia lebih kurang aku je, dia awal 2 minggu dari aku...

so, ucapan aku, mmmm....

selamat ulang tahun kelahiran ye linda, genap 26 tahun, dalam kalangan kita sume, kau yang paling tua, ekekeke...dan midah yang paling bongsu...doa aku, semoga dipermudahkan segalanya terutama sekali dah nak sampai due ni kan...hope baby nya tak nakal2...tak sabar nak ada anak buah dalam kalangan kita sume nih...sepanjang perkenalan kita, terima kasih atas segalanya dan aku paling tak leh lupa adalah masakan ikan sambal yang kau buat mase kita praktikal itu ari...sedap beb....dan tiap2 petang kita akan beli tomyam sedap kat kedai makan makcik alor gajah tu, best kot tomyam dia...

kau ingat tak, kita pernah beli 2 keping cili kering sampaikan pakcik kedai tu pun taktau nak kira macam mana, sebab sket sangat...hehehe...dah nama pun nak makan untuk dua orang, sebab tu lah tak leh beli banyak2....rasa sengal pun ada jugak time tu...

takmo tulis banyak2, sebab nanti mula lah nak touching2 sendiri, hukhukhuk...sedih bila ngenangkan kengkawan yang jauh di mata nih...rindu kalian sume...

notakaki : di hari jadi kawan nih, rindu nak buat surprise, bawak kek, pastu belah2 kek dan makan2 kek...rindu kenangan semua itu...

dan tak lupa nak mention, aku sayang korang sume kawan2

2 comments:

zainul zaki said...

selamat ulang tahun juga :D moga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki

therosputih said...

zainul zaki
terima kasih for the wish...