Tuesday, January 1, 2013

dilema cuti 1hb1

Views
selamat menyambut tahun baru 2013 khas buat pembaca therosputih sekalian...tengah2 duk kecoh sambut tahun baru, sume orang cuti kot...tapi sadis nye lah hai...

ari ni sekolah beb, hari pertama sekolah...

notakaki : umur pun bertambah satu lagi angka...

8 comments:

Mama Adam said...

sekolah? tak apa... mulia apa ke sekolah... hihihi... selamat tahun baru

therosputih said...

mama adam
hehe...ke sekolah memang mulia, tapi semangat cuti tu masih tebal...

nasibla ain ni masih bercuti lagi...si adik tu la, kena pegi sekolah ari ni, hehehe...padan muka dia...=p

adyna said...

hehehe kelantan kedah start hari nie kan..

therosputih said...

kak adyna
haah, dah start dah la sibuk jalannya ngan students...habis dah sesi 2012, selamat memulakan sesi 2013...

Dikbi Kamaruddin said...

ooo..yeke. ingat semua cuti tahun baru..

therosputih said...

dikbi kamaruddin
itulah, biasanya sekolah star 3,4hb gitu, tak sangka plak tahun ni lain sket....

zainul zaki said...

selamat bersekolah kepada yg bersekolah hee...

therosputih said...

zainul zaki
yang tak bersekolah dan dah bekerja, kena wish selamat bekerja dah la plak..ekekeke