Sunday, January 13, 2013

mata, telinga dan mulut

Views
selamat menikmati pagi ahad yang indah ini ye kawan2...

perkongsian dari fb

notakaki : jaga lah semua yang perlu dijaga, sebab takdak orang lain dah nak tulung jaga, kita sendirilah yang kena jaga

*sunyi duk sorang2, nasib ada baby buat teman mamanya yang kejap sasau kejap lenguh2 pinggang nih

16 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

InsyaAllah dear ;)

therosputih said...

cik azlyzah
insyaallah, sama2lah kita menjaganya...dan saling mengingati antara satu sama lain...

~emi~ said...

comelnya baby dalam gambar tu..heheh

therosputih said...

emi
hehehe...comel kan...lagi comel kalau dapat cubit pipi dia...wakakaka

JaSSNaNi said...

waktu2 skrg ni dah sarat mmg sakit pinggang kan... sabar ye..

therosputih said...

kak jassnani
sekarang ni lagilah bertambah2 sakit pinggangnya...tapelah...sabar sajalah...

Mama Adam said...

comel poster. bila comel2, org akan baca dan mudah2an ikut ...

Intan Akma said...

comel je gambar...psstt!!my boss slalu pesan time preggy banyak kan tengok gambar baby2 chomel je tau.ekeke

ayut said...

alahai comel...jg semua yer...in shaa Allah

therosputih said...

mama adam
itulah psikologi namanya kan...takpelah...yang penting matlamatnya tercapai...mudah2an...

therosputih said...

intan akma
ek..? baru tahu nih...kikiki...sebelum ni takdak plak orang cakap gitu...

therosputih said...

ayut
insyaallah...kena jaga sume...baru indah hidup...takdak musuh...

Farah Waheda Wahid said...

yesh...sangat betul...semua tu nak kena jaga... ^_^

therosputih said...

farah waheda wahid
kalu tak jaga kang, naya jadiknya...baik sendiri jaga sendiri punya kan, jangan sebok hal orang lain...habis cite...=)

adyna said...

btl tue ;)

therosputih said...

kak adyna
hehehe...setuju benar nampaknya...hehehe...tapi memang betul pun...setuju2...