Monday, January 14, 2013

GiveAway 2013

Views

sejak dua tiga menjak menggunakan barangan vaseline nih, terkebetulan ada blogger, aka kak yatie nih ngah anjur GA sempena tahun 2013...apa lagi, join lah jugak sebagai tanda sokongan kepada dia...

aku nak tag kak ros dengan kak lia, jemputla2 join...

notakaki : berangan nak sapu losyen kat badan time berpantang nanti, hahaha...angan2 memang takleh blah sungguh...

21 comments:

~emi~ said...

sy pun ada losyen vaseline tp jenis yg kejap aje eksaited pakai losyen nya. Lepas tu dah mula malas nak pakai, terbiar aje losyen tu. Hehe..

~emi~ said...

sy pun ada losyen vaseline tp jenis yg kejap aje eksaited pakai losyen nya. Lepas tu dah mula malas nak pakai, terbiar aje losyen tu. Hehe..

therosputih said...

emi
biasa jadik dah macam tu tuh, hehehe...tapi tetap berangan nak pakai tiap2 ari macam iklan dalam tv...auww....

Intan Akma said...

saya pakai yg kaler hijau ;) hehe..menyibuk aje kan

therosputih said...

intan akma
warna hijau? ain pakai yang kaler coklat, kalau tak tertukar jenamanya lah...haha...sebab ada bape jenis tah losyen tuh...sampai tak perasan dah jenama apa...

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhh...wah...smoga berjaya darlssss...cik pakai kaler pink..wangiiiiiiii yoooooo

~emi~ said...

Hahaha..itu la pasal. Pastu pi kedai nampak losyen mcm menarik sikit, terus terpengaruh nk beli lg. time beli tu punya la berazam nak pakai tetiap hari.Padahal tak terpakai pn...

therosputih said...

cik azlyzah
time kasih cik utk ucapan tu...semoga ada tuahnya...

kaler pink eh? nak kena try jugak nih warna2nya yang lain..ekekeke

therosputih said...

emi
hehehe...sebab tu la kot orang laki tak suke teman orang pompuan soping...beli je lebih, pakai idok pun...hehehe

Mama Adam said...

wahhh...
selalu malas nak berlosyen =)

therosputih said...

mama adam
hehehe...saje nak menggedik pakai losyen2 nih...hehehe...ikutkan ati, malas jugak...

miz ruha said...

gud luck... ^_^
pernah gak pakai vaseline ni... tapi tak lama... sebab tak rajin pun pakai... hehe...

therosputih said...

miz ruha
kebanyakan yang komen kat sini pun cakap malas dan tak bape nak konsisten bila pakai losyen nih...hehehe...adatla tu, sebab losyen ni pun bukannya wajib pakai, time ngengade dia datang je pakai...hehehe

Izza Sakura said...

dgr kata vaseline ni ad minyak petrol,tktau la btul ke tak,johnson baby pun sme

therosputih said...

izza sakura
ada jugak dengar orang cakap...

JaSSNaNi said...

bestnye hadiah dia.. nak join gak lah.. tapiiiiii.. ALASANN!!

ayut said...

ayut vaselin mmg xleh pkai...sbb dh tbiasa dgn nivea :)

adyna said...

gud luck ain ;)

therosputih said...

kak jassnani
hahaha...tapi tu kan tanda pengenalan kepada alasan...hehehe...tunggu baby fiyya tido dulu...

therosputih said...

ayut
ain ni, macam2 jenis lotion, bantai je sume...hehehe

therosputih said...

kak adyna
time kasih akak...