Tuesday, January 8, 2013

ayut dah dapat hadiah

Views
wah...glemer kau ayut, dah memang nama kaulah yang aku highlight kat atas tuh...ekekeke...

actually, itu ari aku ada anjurkan satu GA which is SPECIAL GIVEAWAY by therosputih kan, dan dah umukan dah pun pemenangnya...dan ayut adalah pemenang bagi kategori entry paling kretip, tahniah lagi sekali buat ayut...di mana dia berjaya memenangi seekor cookie monster seperti gamabr di bawah...

dah pun pos hadiahnya, dan...terbaru...ayut baru saje upload hadiahnya...

gambar cilok dari blognye

tahniah lagi sekali...

notakaki : seronok bila orang seronok terima kadiah yang kita berikan...

17 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahhhhh...ta saba nak pelok monster tueeee ;DD

therosputih said...

cik azlyzah
lambat sket eh baru dpt dipos...maaf yer...

Mama Adam said...

wah!!!!! comel!

Intan Akma said...

nak jugak!!!

~emi~ said...

whoaaahhh...comelnyeee

Farah Waheda Wahid said...

alamaks... comeynyer... huwaaaaa...x dapat.... ^_^ ngeee...

therosputih said...

mama adam
yang ni hadiah join giveaway...hehehe

therosputih said...

intan akma
takleh main mintak2 jer tau, ekskluxif nih, kikikiki

therosputih said...

emi
time kasih banyak2 dear...

therosputih said...

farah waheda wahid
hehehe...nak buat macam mana, takdak rezeki menang ari tu kan...

Deqla manjew said...

comel momelnyeeeee

therosputih said...

deqla manjew
hehe...time kasih...

ayut said...

eh...kat sni pon ada post ea..hahaha..ingt kat blog lg 1 jer..popular i..mekaseh ye ain :)

therosputih said...

ayut
sesekali menjadi popular, hehehe...lagipun bukan publisiti murahan nih...publisiti ada kelas tersendiri namanya...hehehe

adyna said...

comey la elmo tue ain :)

therosputih said...

kak adyna
yang ni cookie monster akak, elmonya kaler merah tuh...

*terima kasih akak...

Mimie Najib said...

comelnya hadiah yang ayut dapat.. =)