Friday, January 11, 2013

terjumpa gambar lama

Views
tadi, godak2 album lama dalam laptop nih, biasakla, sekarang ni, penuh folder gambar dalam versi JPEG la, PNG la, JPG la, yang bestnya...amek dan save je sume gambar, cuci nya tak pun...kalau dolu2, apa yang disnap itulah apa yang akan dicuci...jadik, sangatlah berkira nak amek gambar tu kan...

alkisah...aku terjumpa satu gambar gedix nak mampos, actually ni gambar lama, lama pun takdelah lama mana...

see...betapa gedixnya pompuan itu di situ

ini adalah gambar minggu pertama aku mula2 posting di sarawak dulu...dengan botol airnya di situ...ngeh3...dan...name tag nya itu, jangan dilupa...ngeh3

sepah tak sepah keadaan bilik guru itu, toksah cakapla...aku dengar cite, bilik guru tu dah direnovate, wah...dah selamat berwajah baru dah upenya...

notakaki : mengimbau kenangan lama, indah2...

16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

wahhhhh.... kadang2 farah pown suka godek2 gambar lama jugak...he he he...

ayut said...

ni klu godek lg ni mmg makin bykla jmpe yer..hihihi

therosputih said...

farah waheda wahid
godek2 gambar lama, pastu teringat kenangan lama2...owh...indah...rasa cam nak balik ke tahun dolu2 je...

therosputih said...

ayut
tu lah pasal...kalu pasni ada lagi entry gambar lelama tu, paham2lah tu...hehehe

Intan Akma said...

amboi..cikgu punye posing tak hengat... ekeke

~emi~ said...

Kalau nak godek gambar lama, memang sehari pun tak cukup gamaknya...almaklum la, sy ni memang suka bergambar. Pegi sana snap gambar, ke sini snap gmbr jugak. duk sensorang pn poyo2 snap gmbr sendiri..miehehe :P

therosputih said...

intan akma
kikiki...time ngah rehat, tak rupa cam cikgu...hehehe

therosputih said...

emi
amek gambar syiok sendiri, sogan la plak eh nak show2 sini...kikikiki

Mama Adam said...

gambar masa muda :)

hiihi... masih muda lagi :)

therosputih said...

mama adam
auw...muda sebab kurang pengalaman tuh...kalau muda tapi berpengalaman, kompem takdenya nampak muda di situ...

ayut said...

hahaha..mkna ye mmg mengodek2x kisah lame la tu ye ain :)

cik azLyzah⊙.☉ said...

manissss senyumannnnnnnn ;)

therosputih said...

ayut
serampang dua mata la tu namanya ayut...hehehehe

therosputih said...

cik azlyzah
hehehe...*malu

cik azLyzah⊙.☉ said...

cehhhhh...malu konon..cik dah penat2 puji tu..takkan malu je kuttt :P

Mimie Najib said...

bila tgk gmbar2 lama, mesti senyum sndiri kan..macam kelakar pun ada..macam tak percaya pun ada..hehehe