Thursday, January 10, 2013

hupdate sepintas lalu carta pengomen januari

Views
assalamualaikum dan selamat pagi semua...

pagi ni, saje je nak hupdate sepintas lalu berkaitan carta pengomen januari 2013 therosputih

ini adalah carta pada 02-01-13 masa aku mula2 announce berkaitan pengomen nih

dan ini adalah yang terbaru yang sempat aku snap


ada banyak perubahan dan turun naik carta

ini baru betul2 carta nih

notakaki : terima kasih pada yang sudi singgah sini dan tinggalkan jejak, koranglah kawan maya aku sebenarnya

16 comments:

Deqla manjew said...

haha.. nm deqla trs tenggelam... kena usaha lebih ni.. :p

therosputih said...

deqla manjew
tenggelam tenggelam timbul ke...hehehe...usaha tangga jaya...hehehe

Farah Waheda Wahid said...

eh...dah banyak ker farah comment...ekekeke...x ferasan pown... ^_^

therosputih said...

farah waheda wahid
ekekeke...time mengomen tak perasan pun, tapi bila tengok carta...oooo...dah banyak jugak kan...hehehe....

Intan Akma said...

eh..nama kite pon ade la..hihi..suker suker

therosputih said...

intan akma
hehe...suke bebenor nampaknya dia...kikiki

cik azLyzah⊙.☉ said...

ehh..ehhh..asal ade name cik pulak ne...cehhhhhhhhhh :DD

therosputih said...

cik azlyzah
hahaha...kompem bukan i yang editnya hokay...kikiki

ayut said...

ayut ada di situ.,..huhuhu...komen lg dan lg. ^^

therosputih said...

ayut
wah...bersemangat waja ayut sekarang nih...lepas dapat hadiah biru itu...kikikiki

~emi~ said...

ku lihat namaku disitu.hihi. kena usaha lg ni...

therosputih said...

emi
hehe...usaha sket lagi kasik up...

Mama Adam said...

eh3... ada!

therosputih said...

mama adam
kalau ada tu, maknanya...time kasih banyak2 la sis sudi singgah sini selalu...

adyna said...

akak nie susah benor nak bw sekarang uhuh mcm ne nak menang nie :)

therosputih said...

kak adyna
dah start bizi dah kan akak nih...itulah, jenguk2 blog akak jugak...