Monday, January 7, 2013

laman web ptptn is under maintainance

Views
terbantut selera niat aku nak check bape tinggal jumlah pinjaman ptptn aku, sebab bila mana aku klik nak semak...benda alah ni plak yang kuar...


hadoila...saje je kan...takpelah...hold lah dulu niat tuh, tunggu dan lihat sajalah bila dapat bukak page nih...

kepada mereka yang nak semak baki pinjaman ptptn masing2, boleh klik di sini

notakaki : alangkah sorganya rasa kalau pasni bila semak2 je jumlah akhir pinjaman dah tinggal RM0.00....hihihi...under maintainance punya pasal...wakakaka

*berangan dan terus berangan

10 comments:

asma langit said...

berangan tu best... ^__^

therosputih said...

asma langit
berangan memang sangat best, tambah2 kalau angan2 tu memang tahap dasat punya...wakaka

Intan Akma said...

memang problem web tu..loading pon lama..nak check balance pon susah kan

therosputih said...

intan akma
selalu macam tu, ari tu bape bulan tak dapat nak bukak webnya...

ayut said...

aritu pegi PTPTN punye office pon mmg under maintainance... :)

therosputih said...

ayut
maksudnya...tengah renovate ke macam mana tu...

~emi~ said...

asyik maintainance aje..huhu

therosputih said...

emi
kadang2 geram jugak, tapi takleh buat pape...hope lepas ni mudahla urusannya...

adyna said...

sama lah..akak baru nie nak cek jugak..tapi tak boleh

therosputih said...

kak adyna
la ni, tak tau la sampai bila maintainance nye....susah jugak nak semak baki pinjaman yang masih banyak itu...adeh...