Monday, January 7, 2013

ragam bapak muda

Views
aku copy gambar ni dari fb kawan

hihi...bertuah punya bapak gini kan, anaknya dibiarkan gitu je, bapaknya sedang tido dalam tu...sanggup mengerengkot2 kakinya demi memuatkan diri sendiri yang besar gedabak dalam kelambu anak dia...sanggup2...iskh3...

kalaulah encek leo buat macam ni, kompem aku amek alu lesung tu aku tenyeh2 kat muka dia, buat sambal...

notakaki baru dapat tahu sorang lagi coursemate aku masa kat u dulu selamat melahirkan baby girl, alhamdulillah...both of them selamat...

16 comments:

Farah Waheda Wahid said...

mak ai...amik lesung tu yang x hingat tuh... garangnya awak yunk..ekekekeke...

selamat pagi isnin... ^_^ love you...

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahhahaaa....bertuah punye ayahhhhhh :D

therosputih said...

farah waheda wahid
alamak...terserlah kegarangan yang i ada...ekekeke

therosputih said...

cik azlyzah
itulah, bertuah punya ayah...tu yang nak amek lesung batu tenyeh sama itu ayah...

~emi~ said...

Hahaha...apela. kesian si baby tu..

therosputih said...

emi
hehe...sampai nangis2 baby nya tuh, sadis tol ada bapak cenggini...

Intan Akma said...

hahaha...lawak tol...

therosputih said...

intan akma
tengok sekali rasa lawak, tp bila tengok banyak2 kali, geram pun ada...hehehe

ayut said...

amboiii..lebih dah ni..sape takut kna gigit nyamuk skrg ni..adehhh

therosputih said...

ayut
hahaha...tu lah, sape yang nak lena tido nih...melampau betoi...

adyna said...

hehehe bapak dia buat lawak tue ;)

Mama Adam said...

adoiiii la bapak!!!

therosputih said...

kak adyna
lawak kejam namanya nih...

therosputih said...

mama adam
nak kena bapak gini nih...

cik azLyzah⊙.☉ said...

eiii...tak payah tenyeh pakai lesung batu...siram je dengan air panas yang mendidih-didih tu......kehkehkeh...kejam!

Mimie Najib said...

ni kes bapaknya nak rasai sendiri macam mana rasanya kalau dduk dalam klmbu tu..hehehe
mklum la, time kecik2 xdan masuk camtu..