Monday, January 7, 2013

sama tapi tak serupa

Views
gambar ni copy dari fb kawan

setuju dengan kenyataan di atas sebenarnya...itulah, selalu sangat tertipu terutama sekali time soping2...jadik, jalan selamat....tak payah soping beli barang yang perlu sahaja...yang tak bape nak perlu, tunggu orang belanja...ecewah...

masalahnya, ada ke orang nak belanja...huuuuuu..

notakaki : best soping dengan geng2 yang sama tahap nenongnya dengan kita, hehehe

11 comments:

Farah Waheda Wahid said...

jom shopping sama2? ^_^ ngee...tapi betul sebenarnya kita ni especially gurls/women selalu tertipu dengan sales tu sebenarnya... sebenarnya harga sama jer...cuma diaorang naikkan cket dan wat2 potongan discount...

tapi ader jugak yang betul...he he he...cam mng out of season sale...or season clearance sale... harga yang sememangnya biasa 100 - 300 bley jadi puluh2 jer...

therosputih said...

farah waheda wahid
itulah, sebab tu kena berbelanja dengan bijak...lagi bijak bila dibelanjai oleh mereka yang bijak dan menyayangi kita...auw...

~emi~ said...

Hahaha...kenyataannya macam tu la pompuan. Asal ada diskaun je rasa murah, rasa nak beli walaupun lepas tu pakai sekali dua je. Then terperuk dalam almari. Bazir sgt..

nadia said...

kalau dekat sini, sokmooooo buat kaedah macam ni, sogo la. stresssss :p

therosputih said...

emi
dah nama pon pmpuan...tak dapat nak komen lelebih sebab diri sendiri pun pompuan jugak...ekekeke

therosputih said...

nadia
itulah, sogo selalu buat sales macam ni, padahal regenya sama je ngan kat tempat lain...tapi...bila tgk word SALES, DISCOUNT, mula la huru hara jadinya, kuikuikui

Intan Akma said...

terkene batang idung aku..hahaha

therosputih said...

intan akma
hihi...sama2 terkena kot...wakaka

ayut said...

hahahaha....psiko sungguh sales ni la.. :D

therosputih said...

ayut
hihi...tapi betul ke tak situasinya tuh...

cik azLyzah⊙.☉ said...

hahahhaa...same je hrge nye...cuma yang kat bawah tu bijokkkkkk kasi potongan harge....kehkhekeh