Thursday, June 27, 2013

alia dah boleh meniarap

Views
tengok tajuk entry, agak2 sampai tak keterujaan hot mama *pengsan* nih ngan anaknya yang jugak hot, alia...wakakaka...nak jugak kau anak, mama bagi jugak title hot tu, kita share eh...

hehehe...actually, malam semalam lagi dia TERmeniarap, tapi masa tu, tangan dia sebelah kanan tak lepas lagi dari bawah dada dia...pagi ni, tengok tadi...wah...cepat perkembangannya, berjaya jugak dia tarik tangan dia bawah dada tuh...

                              

masa meniarap tuh, aku ingat dia nak nangis, takpun buat bunyik2 tak selesa duk lagu tuh, tapi dia boleh pusing pale dia, dan senyum plak kat aku...ceh...

tak boleh amek gambar full sebab alia HALF NAKED...wakakaka...alkisah...dia berak, so, aku pun tukarla cd dia, pusing nak amek cd yang baru, pusing2, dia dah terkial2 nak tarik tangan kiri dia, mama dia pun dengan rileknya...tap tap, amek gambar...tak puas hai, sebab tuan dah meniarap, tapi vontotnya terdedah...adoila anak...takkan mama nak amek gambar cenggitu plak gayanya kan...so, amekla selimut, kasik cover yang mana censor itu...

                              
tengok tu, senyum2 lagi tuh...walaupun kepala teleng2 tak boleh nak angkat lagi, senyum ajer...

                              
hihihi...alia alia...berjaya jugak dia pusingkan badan dia, tapi sadis tol, sebab dia jarang nak usaha nak meniarap nih, tak macam awal2 dulu, pantang letak kat bawah, mula la dia mengiring nak meniarap kan, masuk 3,4 ari lagu tu, agaknya dia bosan kot, try2 tak dapat, terus dia jarang ngiring nak try meniarap...kadang2 je dia mengiring...

tu yang buat aku pelik sebab semalam baru dia try pusing badan, berjaya, tangan je sangkut, ari ni dah terus boleh tarik tangan dia...kuat gak alia nih...takpelah alia, pasni usaha lagi, kasik boleh meniarap betul2 punya...

notakaki : agaknya badan jadik ringan pas berak, tu yang boleh meniarap tuh, hahaha


 

9 comments:

DIARI FARISHA said...

Salam.jemput join GA Farisha :- http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2013/06/santai-giveaway-kad-raya-2013-by-f-w.html

Intan Akma said...

geram je tengok pipi baby..montel ;D huhu..apekah ini sindrom kene ada baby kecik lagi?

cik azLyzah⊙.☉ said...

alahhh..alia senyum tu sebab happy dah berjaye mendarat dengan selesa nye...hahahhaa

Mimie Najib said...

good girl alia.. =)
semangat yang tinggi, tu yang nekad cuba meniarap balik tu..hehe

Deqla Manjew said...

comel alia.. suka bebenor ye dia..mcm puas hati sgt dpt terdampar mcm tu..hihi...

Tampawan said...

hai saya tengah cari sponsor

Tampawan said...

comellah alia hehe x sabar tengok dia besar

heirizalieyana said...

smkin mmbesar dh dia,,xlama lgi dh boleyh merangkak pulak

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

meniarap pun dalam senyuman...