Monday, June 10, 2013

no more monday blues

Views
tak sabar nak nantikan ari isnin...woaahaaa...sebab tak sabar nak terjelepuk depan tv start kul 7pm sampaila 8pm semata2 nak tengok papa adam yang sangatlah owh...SAYA NAK KAWIN DENGAN PAPA ADAM ITU!!!

sume sebab gandingan dua pelakon ini...

                    
kalau letak adam kat tengah2 tuh lagi syiok...hahaha...baby gurl, tapi pegang watak baby boy...huk alahai...

sume orang kat fb aku ngah gilakan cerita nih...aku mula tengok tang episod ke bape tah, sejak cuti sekolah, balik semenanjung tu lah...melekat kau tak...

kakak ipar aku siap gigih nak dapatkan novel dia semata2 tak sabar nak tau ending dia lagu mana..,aku dapat rasakan, mencanak2 naik jualan novel dia...hahaha...rezeki2...

tak sabar tak sabar tak sabar...

                               

*gambar cilok dari pakcik google jerk...

notakaki : sanggup kendong alia depan tv, hahaha



6 comments:

Mimie Najib said...

best sangat ke cite ni?sy tak layan pun lg..wlpun 1 episode..hehe..kalau best tengok online je la..kalau nak tahu pengakhiran cite, saya cari novel online..msti ada..

Deqla Manjew said...

yeszahh.. i like teduhan kasih too.. ehh yeke budak adam tu babygurl? haha.. mana hang tau nih? ;p

Iha Zaliza said...

sempat tgk 1 episod je, tu pun setengah jam.. iha nak tanya, Alia ada meragam tak masa akak tgk citer ni? :D

cik azLyzah⊙.☉ said...

besnt kan teduhan kasih ne..cik tak sempat nak tonton dari episod 1st..jadik,kene tunggu kat youtube baru boleh tonton pepuas..

Intan Akma said...

hamboi...statement tak hengat...

Tampawan said...

adi putraaa wowowow