Sunday, June 23, 2013

berdebar

Views
esok pagi, aku ada appoinment terbesar yang pernah aku ada sepanjang aku idup nih, selamahampir setahun dengan lebih daripada 3 kali postponed, delayed sana, delayed sini, pindah sana, pindah sini...akhirnya...bakal berakhir esok...

kau nak kawin ke cik ain? *mengeringai*

esok, aku akan menjalani MRI sebab sakit belakang aku nih, daripada start kebas sebatang jari kaki, la ni, lima2 jari kaki udah kebas yang sangat ketara, dan seluruh kaki kiri kebas, walaupun aku tak perasan pun sebelum ni, ari tu, masa doktor pakar yang handle kes aku buat check, ooo...baru aku tahu...dan baru aku tahu jugak, KEBAS itu bukanlah sekadar rasa semut2 tu aje, kalau rasa kulit kita teballll semacam kulit badak pun, termasuk under kebas jugak...ooo

baru je kejap tadi ada nurse HUSM call untuk confirmkan kehadiran aku...okay...turn aku kul 11.30am, adoila....dahla kena puasa start tengah malam ni, dannnn...pas habis mri tu baru boleh makan...harap2 aku tak kebuluq la kan, praktis untuk bulan ramadhan yang bakal menjelma nanti...owhmy owhmy...

actually, aku tak tau nak prepare apa untuk esok, mind set perhaps? hurmmm...dalam ati ni risau jugak, tapi taktau nak tanya sesape...SELAMATKAH UNTUK BF SELEPAS MRI ITU atau KENA WAIT A  FEW HOURS FIRST BEFORE BF?

doakan aku dan alia kuat dan selamat menempuh segala dugaan

notakaki : susah jugak untuk kuat bila mana insan yang kita sayang tak ada untuk support kita dari belakang, or at least, tadahkan bahu dia untuk kita nangis...

*SELAMAT MENYAMBUT NISFU SYAABAN

7 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

OMG!!
cik doakan ain sembuh ek...sorry cik tak tahu ain sakit...
kuatkan semangat n jadikan ababy lia sebagai pembakar semangan ain ea..

ayut said...

tlg blkg??ain skt tlg blkg ker?kuatkan semangat yer ain..klu bkn utk diri sndri pon utk baby yer :)

Mimie Najib said...

moga2 tiada pape yang menghalang ain bf kan alia.. semoga cepat sembuh ye..

be strong for your bby, hsbnd & family also..

Intan Akma said...

kuatkan semangat tau..en. suami mane?nape tak teman ain?

Deqla Manjew said...

moga kamu diberi kesihatan yg baik dear..

Ibu Lala said...

Moga dipermudahkan semuanya.

mawar berduri said...

moga semuanya selamat..