Friday, June 21, 2013

silalah sokong saya

Views
assalamualaikum dan selamat tengah hari semua...dah siap masak? owh lupa...ari ni still keje lagi kan? kat sini jumaat kan cuti...

ari ni tak banyak aktiviti, just basuh baju, lipat baju, basuh baju lagi, lipat alia...errr...itu benda wajib tiap2 ari...wakakaka...

okeh...aku nih nak maklumkan kepada semua orang, memandangkan aku nih masih baru, so, nak le diwar2kan kepada semua agar sama2 lah menyokong aku walaupun dengan sekadar LIKE, lagi best kalau ORDER dari aku, agagagaga

                            
                                     https://www.facebook.com/Jualbelicrocheted

baru je create dua tiga ari lepas, jadik...kawan2, sila2 lah sokong dan sokong aku di sini...klik link tu eh, dan LIKE...

setakat ni page masih kosong dan tak ada apa2, insyaallah, aku akan upload sket2...

notakaki : pasni, insyaallah, nak daftar bisnes plak...puhhh...

ya allah ya tuhanku, kau permudahkanlah perjalanan hidupku, kurniakanlah kesihatan dan kekuatan untuk ku menempuh hari2 mendatang...amin...


11 comments:

cik azLyzah⊙.☉ said...

okai...dah likeeeee tauuuu..

cik azLyzah⊙.☉ said...

upssss sorry dear...cik berkurun dah tak bukak email...hahahaha

JaSSNaNi said...

aminnn ya robbal alamin.. moga bisness terus maju jaya.. akak doakan utk ain dah alia.. :) kisssss banyak2 kat alia ye..

Farah Waheda Wahid said...

semoga maju jaya...nanti Farah balik rumah Farah like ek...he hehe... pink panther ada...ni pun curi curi ni...

ekin schmidt said...

ok , dah like.
sikit2 upload lma2 byk la brg .

like page ni jgk utk jubah cantik2. tp blum upload gmbarnya :)

https://www.facebook.com/pages/ekinrazallicom/506664486028095

Mimie Najib said...

ok..nti kta like sama ye.. :)
moga2 bisnes ni mendpt sambutan..insyaallah..

adyna said...

Ok nnt Akak like

Intan Akma said...

tahniah..dah maju setapak...semoga bisness makin berkembang :D

Intan Akma said...

tahniah..dah maju setapak...semoga bisness makin berkembang :D

Intan Akma said...

Dah like :D

Deqla Manjew said...

in shaa Allah deqla like nnti..kat opis ni ssh sikit nk bukak.. kena tgu lunch our je la..