Sunday, June 2, 2013

tahap keMENGIDAMan yang tinggi

Views
sejak balik semenanjung nih, kuasa makan dan makan dan makan aku sangatlah tinggi, padahal bukannya lama pun pegi sabah sana tuh...tapi disebabkan feeling baru balik dari sabah tuh menebal, maka...layankan ajo lah perasaan tuh...

ini semalam punya cerita...gamaknya dah selamat jadi zat dah pun apa yang aku bedal semalam...wakakaka...aku jalankan upacara makan2 ni kat domino's pizzzzzaaaaa....

dah lama dah nak makan lasagna, last makan lasagna masa kat sarawak, makan kat san francisco apa tah namanya...
                     

memang superb bila mana kau dah lama memendam nak makan, dan dapat makan...sedap tak sedap tu, for me...aku rasa yang dari san francisco tu laaagi sedap...yang ni pun bolehla, sedap jugak...

sebelum mamanya dapat makan, alia terlebih dulu nak makan...
                     
sambil2 menyebarkan konsep open breasfeeding...janji kau pakai outfits yang sesuai, maka, untuk bf itu tidaklah menjadi satu masalah sangat...itupun kalau alia tak mengamuk...hahaha...kalau dia mengamuk, susah jugak nak open bf nih...

                                      
sambil nunggu mamanya habis membedal...bagus anak mama nih, behave je...kasik can mama melantak yerr...

                                      
agak2 boleh tak jadi model domino's? hihihi...opsss...sampai terkeluar ko cd alia...hihihi...syeksyi maaa...

notakaki : ari ni nak pegi makan kenduri umah sedara...





6 comments:

adyna said...

Hehe udah abis pantang la katakan hehe

Akak on bisnes offline je skrg ain

cik azLyzah⊙.☉ said...

akhir nye sampai jugak hajat tu kannn...


#pssstttttt nampak keayuaan di itu...phewwwwwwwww

Mimie Najib said...

sedapnya lasagna.. belum pernah makan lagi.. mybe one day nti nak try.. =)
aliaaa sangat2 cute la..

Deqla Manjew said...

amboiii berseri muka dpt mkn...hikhik...

Intan Akma said...

hamboi..sodapnye makan...da habes pantang la katekan..

Tampawan said...

lama x makan lasagna mengidam pulak