Saturday, June 29, 2013

tahniah

Views
okay, dah tahu sape dah pemenang, TRW vs JDT, nampaknya, kemenangan berpihak kepada TRW...tahniah!! esok kelantan isytihar cuti, maka...menikmati cuti lah kami sekeluarga esok...kikikiki

terus terang, aku tak tengok, sebab tengah tidurkan alia, tapi aku mesti tak miss punya tengok minit2 akhir permainan, sebab minit2 terakhir itulah penentu kemenangan sesebuah pasukan...ye lah, habis je waktu permainan, bleh tahu sape yang menang..kan je bijak dan menjimatkan degup jantung aku tu? takdelah aku berdebar sana, berdebar sini for the whole 90minutes+- itu...owh tidak...

seperti yang aku dah cakap, aku sokong team yang menang aje...jadik, TAHNIAH THE RED WARIORS...anda pulang sebagai SEKUMPULAN JUARA...

notakaki : owh...mataku sangat mengantuk


5 comments:

Tampawan said...

besttt oo cuti nasib saya tinggal kat Selangor hehe

Intan Akma said...

Sy sokong penjaga gol nya saja..haha gediks

Deqla Manjew said...

x tgk pun..tp tahniah la pd team yg berjaya.. ;)

cik azLyzah⊙.☉ said...

tahniah buat mereka...adat letewwwww menang kalah ye tak..

Adie Ikah Akmal Rahimin said...

menang kalah adat pertandingan...susah nanti kalau dua2 nak menang.