Tuesday, June 11, 2013

carta pengomen jun 2013

Views
first time hupdate pasal CARTA PENGOMEN JUN 2013...nak kata bizi, takdelah bizi mana pun..anak tidur, mama nya pun tidur sama...pendek kata, kuota tidur bulan nih belum akhir bulan, dah penuh dah...aih...apa nak jadi tah aku nih...

                                      
*klik la ye untuk tumbesaran yang lebih jaya

bulan jun dah nak masuk setengah bulan dah...seperti biasa, habis je bulan jun nih, yakni 30hb, berakhirlah pencarian top commentator untuk jun punya...

hadiah untuk pemenang bulan mei, yakni hadiah untuk mimie dah packing, tapi tengah tunggu details pemenang bagi segmen@giveaway yang aku sponsor dulu....pastu baru nak pi pos beramai2...masalahnya, pemenang tak bagi details yang diperlukan lagik...adeh...taknak hadiah ke cik kak? huh..

bulan ni punya hadiah, aku cadang nak bagi sesuatu yang bukan handmade, tapi sesuai dipakai kat hand...hohoho...dasat tol dia punya klu...apalagi...SELAMAT BERJAYA buat semua yang terlibat...

notakaki : dah lama tak bw, tenet slow bebenor...

6 comments:

Iha Zaliza said...

tahniah buat mereka yg tersenarai.. nanti nak jadi hantu komen kat sini gak la.. :D

heirizalieyana said...

tersenarai...

Deqla Manjew said...

ehh.. (sambil gosok2 mata) nama deqla atas skali la..kohkoh.. tp xtau la smpt ke x bertahan kat takhta tu..huhu...

Mimie Najib said...

hehe..xpe ain.. i'm okay.. ;)

seronok bile tgk carta terupdate camtu kan..semangat kawan2 nak mengomen..hehe

cik azLyzah⊙.☉ said...

tak de hadih pon cik tetap huruharakan blog ne..hahahhaa

Tampawan said...

xde lagi time nih hauhahuahua