Friday, June 7, 2013

macam duduk kat kutub utara

Views
sila jangan telefon teledera ye, aku tak dera anak, cuma buat naya je...wakaka...takdelah wei...aku main2 jer...sakit tempat operate pun belum ilang lagik...tak sanggup kot aku nak buat jahat kat dia...tapi aku suka 'buat2' jahat...

                                      
berkelubung litup...sejuk wooo...hahaha...disebabkan mamanya nak guna tenet, singgah la lepak2 bilik adik, nak2 plak dia duk dalam aircond, memang menggigil la...tu yang alia berselimut tu...pastu dibuat naya oleh maknya, amek gambar, tepek kat sini....

dan2 time aku ngah shoot *bajet terer bonar shoot dia tuh*, alia senyum daa...walaupun aku tahu dia hanya mengagah...

                                      
nampak lesung pipit dia yang mahal tuh...

                                      

waa...alia dah tidur, apa lagi...mama pun nak landing sebelah alia la...hahaha...penat weih, tadi alia mengamuk taknak baring langsung, taknak ditegur oleh orang lain langsung, nak duk bertempek ngan aku jer...dasat tol dia punya penangan tak puas hati, protes la tu...nasibla mama tak snap time ko tengah muncung2 wahai anak...huh...

notakaki : tang muncung dia tuh takleh blah wooo...sejibik mama...hauhauhauhau




6 comments:

fardiyah said...

comelnyeeeee >_<

cik azLyzah⊙.☉ said...

wahwahwahhhhh...ade lesung pipit lah aliaaaaaa...boleh tumbuk belacan kat lesung pipit tu..hahahhaha

Mimie Najib said...

Ya Allah..comelnya alia..siap ada lesung pipit..mahal tu..

Deqla Manjew said...

ehh alia ada dimple kapadia la.. haha.. jgn pelik dgn perkataan kapadia tu tau.. nama heroin hindustan dulu2 tu.. kihkih..

Intan Akma said...

geram nyer tengok baby alia

Tampawan said...

comel sungguh masa dia senyum hikhik