Thursday, June 27, 2013

entry untuk ain dzaya

Views
ini entry, dah memang jelas untuk ain dzaya, sebab ari tu dia ada komen dan tanya satu soklan, disebabkan tenet aku slow, maka tak boleh aku nak menjawab soklan beliau di bahagian komen tuh, jadik...gigihla aku hupdate satu entry semata2 nak menjawab soklan...adoi...panjangnya mukadimahnya....

soklannya lebih kurang macam ni la
ain dzaya : macam mana nak letak jumlah views kat etiap entry aku? (alaaa...yang views kat entry tu, kat bahagian atas, belah kiri entry)

                              
                                                     (klik untuk tumbesaran) 

sebenarnya kan, AKU SENDIRI PUN TAKTAU sebab bukan aku yang edit blog time tu, aku ada mintak sorang blogger yang juga memang amek upah bab2 edit blog nih, my bad...aku tak dapat nak bagi link dia sebab sume details dia ada kat fb adik aku, aku berhubung ngan dia tru my sister..

jadik ain dzaya, akak pun tak tau sebenarnya dik...tau2 je, dah ada...adoila...

notakaki : aku ni bukannya mahir coding2 pun, hampeh je



7 comments:

Deqla Manjew said...

wahh best jugak ye boleh tau jumlah views setiap entry.. nk jugak tau..cuba tanya org yg pndai edit blog.. ;)

Intan Akma said...

cuba google ada kot cara nye..

heirizalieyana said...

yana pown tercari2 jgk tuto nieyh

cik azLyzah⊙.☉ said...

kat google banyak jee....search je tutorial tu...lyssa faizuren pon ade buat tuto tu..cume dah tak same lah dengan html skunk...dah berubah wajahhhhh...hhahahaa

Mimie Najib said...

ingtkan mama alia edit sendiri..ada jgk niat nak tanya soalan camtu..hehe
rupanya ada orang editkan.. :)

Tampawan said...

miraa hussin hahaha dia baik and cute and sweet

Tampawan said...

Smile